Lind og Risørs vision om drømmehuse

Den danske virksomhed Lind og Risør har gennem deres lange virke i branchen specialiseret sig husbyggeri, nybyg, rækkehuse og familiehuse. Lind og Risør er stolte af ikke at gå på kompromis med materialer og kvalitet, der alle skal indgå som et led i bæredygtighed og grøn omstilling. For Lind og Risør er det dybt forankret i deres vision at vægte kvalitet højere end pris, men alle projekter skal sikres til de lavest mulige omkostninger. Dette har medvirket til at kunne realisere flere drømmeboliger for deres kunder.

Lind og Risørs forretningsmodel og ekspertise har muliggjort at få ført alle deres projekter ud i livet. Det er vigtigt for virksomheden, at kunne realisere alle kundernes ønsker for at skabe det bedste resultat. Specielt set ud fra kundernes perspektiv, hvor totaloplevelsen forøges når alle drømme kan realiseres.

Den lange portefølje af byggeprojekter hos Lind og Risør har givet kunder med tanker omkring deres nye hus en næsten uendelig liste af muligheder. Skulle det være drømmen om det unikke et-plans-hus med carport, en palævila med terasse, et rækkehus osv. kan Lind og Risør løse opgaven.

60’ernes og 70’ernes udbredte brug af typehuse er lagt til side hos Lind og Risør, der hverken tilbyder disse eller andre faste husserier. Lind og Risør tilbyder derimod inspiration til det mere personlige drømmehusprojekt. Hos Lind og Risør er der ikke to ens projekter, og man ved, at alle kunderne har forskellige ønsker og behov.

Inspirationen kan f.eks. findes i forskellige typebyggerier, hvorefter Lind og Risørs arkitekter tegner drømmehuset, så det skræddersys til kundens behov. Alt kan tilpasses hos Lind og Risør. Lige fra materialer og arkitektur til størrelsen på huset så er alle muligheder åbne. Hele projektet udføres med Lind og Risørs bæredygtige tankegang, og holdes økonomisk overkommeligt.

Lind og Risørs arkitekter tegner også huse helt fra bunden uden at være bundet af eksisterende tegninger og modeller. På virksomhedens hjemmeside kan man se mange eksempler på landejendomme og liebhaverier. I disse tilfælde hvor der ikke tages udgangspunkt i eksisterende tegner eller modeller kan det f.eks. dreje sig om unikke 1 ½ eller 2-plans-huse eller forskydningshuse. Listen er lang, men hos Lind og Risør har man den filosofi at alt kan og skal kunne gå i opfyldelse. Målet er at imødekomme så mange drømme som muligt, så alle kunder får den bedste oplevelse.

Byggegrunde er også noget, der kan leveres af Lind og Risør. Virksomheden bygger både på egne grunde eller på kundernes private grund. Lind og Risør er også leveringsdygtige i nedrivninger, hvis der skal gøres plads til et nyt fra Lind og Risør.

Omtanke og materialevalg.

Når der skal foretages et nybyggeri er det vigtigt at tænke på ens personlige stil og gøre sig nogle tanker om hvilke materialer, der fungerer bedst for en selv. Hos Lind og Risør er der mange muligheder, så længe det overholder virksomhedens krav til bæredygtighed. Materialevalg er ikke en opgave, man tager let på hos Lind og Risør. Det er vigtigt, at man skal kunne trives godt i hverdagene. Kvalitetsbyggeriet skal derfor gennemtænkes fra start til slut, så de nye ejere kan få den bedste tilværelse i det nye hus.

Området omkring materialevalg er så vigtigt hos Lind og Risør, at de betegner det som et af de vigtigste områder i processen omkring nybyggeri. Derfor har man hos Lind og Risør fastansatte materialevalgsarkitekter, der hjælper til at træffe de bedste valg. Møderne omkring materialer afholdes i Lind og Risørs showrooms, hvor alle standardmaterialer og alternative løsninger og ønsker gennemgås. Lind og Risør skriver selv på deres hjemmeside, at materialevalget omkring et fremtidigt husbyggeri, i sidste ende handler om personlig stil og individuel smag.

Hele processen omkring det nye drømmehus gennemgås sammen med Lind og Risørs dygtige og erfarne arkitekter, hvor der i oftest tages udgangspunkt i grundens udformning. Ønsker man bæredygtig tankegang og grøn omstilling som en vigtig del af ens fremtidige drømmehus, er Lind og Risør det rette valg.

About the Author