Varda Jobservice hjælper dig med at effektivisere med LEAN

Varda Jobservice er blandt de førende konsulenter inden for arbejdsformen LEAN. Hvor LEAN for mange virksomheder handler om, at reducere antallet af medarbejdere ved at effektivisere hver enkelts produktionsproces, og på den måde spare penge, handler LEAN for Varda Jobservice i højere grad om, at effektivisere hele organisationen fra top til bund.

Mange konsulenter, der arbejder med arbejdsformen LEAN, skaffer klienter ved at reklamere for, at virksomheden kan blive ”hurtigere, ”mere effektivt” og ”billigere” i drift, hvis de arbejder med processen LEAN. Resultatet er dog ofte et helt andet, og problemet handler ofte om, at der med LEAN processen fokuseres for meget på selve virksomhedens produktion og på at gøre produktionsmedarbejderen mere effektiv. Sådan arbejder Varda Jobservice ikke med LEAN

Sådan arbejder Varda Jobservice med LEAN processen

Når Varda Jobservice arbejder med LEAN processen, er udgangspunktet at indføre processen i hele organisationen fra top til bund, så det er hele organisationen bliver mere effektiv, og ikke kun produktionsafdelingen. For Varda Jobservice går vejen til den gode kulturforandring gennem ledelsen hos enhver virksomhed.

LEAN kan, hvis man griber processen an på den rigtige måde, være en ekstremt givende måde at skabe kulturforandring på. Varda Jobservice er nogle af de bedste i landet til at konsultere din virksomhed i, hvordan I kommer overflødigt arbejde til livs.

Læs mere om, hvordan Varda Jobservices arbejder med LEAN: http://www.vardajob.dk/konsulentopgaver/lean/

About the Author