Fetish kan også være billigt sexlegetøj

Sexlegetøjsindustrien har også sit blik rettet i mod fetish (på dansk fetich), og markedet for hungrende danske fetish-entusiaster er støt sigende. Det er noget som vi ser hver dag på MakeLove, og af netop den årsag vælger vi i MakeLove konstant at udvide vores sortiment efter tidens trends og den udvikling som markedet for fetish sexlegetøj byder på. Vi ser en stigende interesse for fetish og lettere BDSM. Den helt tunge del af BDSM er ikke noget vi har vores fokusområde på. Dels fordi markedet for den tungere del af BDSM er meget lille og nichepræget og dels også fordi der findes andre specialiserede leverandører, der er meget dygtigere til lige den niche end vi i MakeLove er. Fetish og let BDSM er kommet for at blive, og for os hos MakeLove tilhører kategorien for fetish og vores generelle koncept, nemlig billigt sexlegetøj.

Har jeg overhovedet en fetish

Det findes det ikke noget entydigt svar på. Det man helt generelt kan sige omkring fetish er, at fetish i ordets egentlige betydning er fascinationen af objekter, der er koblet sammen med sex. F.eks. hvis du er fascineret af, din partner (eller sexpartner) har en bestemt type af lange støvler på, når i har samleje eller seksuelt samvær, så har du i ordets egentlige betydning et behov eller en trang til fetish. Langt de fleste mennesker forbinder fetish med noget, der outreret eller ekstremt. Det er dog langt fra tilfældet. Fetish er som tidligere nævnt fascinationen af objekter, i mindre eller mere udtalt grad. Det behøver ikke være så ekstremt som langt de fleste af os går rundt og forestiller os. Langt fra. Meget langt fra.

Hvilke produkter findes der til fetish

Hos MakeLove Sexshop findes der en lang række af produkter som hyppigt anvendes til brug for fetish. De mest almindelige produkter er let bondage i form af blindfolds eller lette fastspændingsgrejer som kan bruges til at fiksere din partner til f.eks. sengen eller ”bare” fastlåse din partners bevægelsesmuligheder. Dernæst findes der forskellige typer af blide afstraffelsesformer såsom flogger piske, ridepiske og andre produkter som giver røde markeringer, når de anvendes. Et emne som vi også skal berøre hører til elektrosex. Elektrosex hører også ind under kategorien billigt sexlegetøj fordi vi som altid hos MakeLove forsøger at stille det mest billige og effektive sexlegetøj til din rådighed som også indebærer elektrosex. Når vi har nævnt elektrosex, kommer vi ikke udenom også at nævne stødafgivende sexlegetøj som f.eks. kan være en totenschlæger, der afgiver elektricitet på udvalgte områder af kroppen. Altså, lige der, hvor du eller din partner synes, der skal afgives en elektrisk strøm. Hos MakeLove kan det skitseres på følgende facon omkring elektrosex: Elektrosex til penis og kugler, elektrosex til vagina, elektrosex til brystvorterne mfl. Man kan med rette sige, at det kun er din egen fantasi, der sætter begrænsningen i forhold til anvendelsen af vores elektrosex-produkter.

Så hvad er fetish? Fetish er som tidligere nævnt en fascination af objekter og anvendelse af objekter i et seksuelt øjemed. Kort sagt: Vi i MakeLove prøver at ramme netop din fetish på en måde, hvor alle kan være med. Det skal være billigt og overkommeligt for alle parter. Uanset om man er studerende, pensionist, bistandsklient eller førtidspensionist, skal sexlegetøj til fetish være billigt. Så billigt som overhovedet muligt.

Er fetish unormalt?

Fetish er på ingen måder unormalt, og det er MakeLove’s påstand at vi alle hver især har en fetish i mere eller mindre udtalt grad. Man kan argumentere for, at selv den blotte tilstedeværelse af en blå BH tilhører fetish-kategorien under samvær med din partner. Om det så er en blå BH eller synet af et harness af læder påsat din partner er egentlig ligegyldigt. Det er stadig en fetish og fetish er noget som vi tager meget alvorligt hos MakeLove. Et andet og meget jordnært eksempel på en hang til fetish er hvis du synes godt om at en kvinde eller mand ryger under samleje. Ja, det er meget jordnært og ikke abnormt. Det er dog stadig en fetish og slet ikke unormalt. Så ved du det.

Fetish er også f.eks. brystvorteklemmer. Ikke så meget brystvorteklemmer i sig selv for det er, hvad det er, men ophidselsen af at en kvinde (eller mand for den sags skyld) bærer brystvorteklemmer, er i sig selv en fetish. Fetish er altså helt normalt og har ikke elementer i sig, der antyder, at det skulle være unormalt. Hvis du har mod på det, kan du se hele MakeLove’s arsenal af sexlegetøj til fetish her.

Udstyr til bondage

I den lettere ende af skalaen og som vi hos MakeLove ser mere og mere udbredt, findes udstyr til bondage. Bondage i den lette ende, indbefatter – blandt andet –  ankel-, albue, og øvrige kropsdelefastlåsning. Vi ved, at mange par, der har været sammen i mange år, ofte søger noget spænding i form af fetish og lettere dominans, altså let BDSM. Hos MakeLove er vi ovenud klar over dette, og derfor søger vi hele tiden at finde produkter, der kan tilfredsstille denne tendens i Danmark. Vi holder øje med markedet og køber de produkter hjem som vi vurderer har en relevans i forhold til os i Danmark.

Udstyr til bondage indbefatter mangt og meget og vi gør vores bedste for, at vi rammer lige netop din fetish og din berettigede trang til at objektivisere din seksualitet. Har du en trang til fetish som vi ikke kan tilfredsstille? Så kontakt makelove.dk i dag.

God fornøjelse med at finde din fetish på billigt sexlegetøj fra MakeLove.

About the Author