Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole er på sociale medier – kendte som ukendte

Efterskolen, der ligger i det mørke Nordjylland er ikke bagud, når det kommer til sociale medier. Fenskær Efterskole har i en årrække været aktiv på flere store medier, herunder LinkedIn, Youtube og WordPress.

På Fenskær Efterskole LinkedIn kan du se alle de jobopslag, efterskolen har. Ofte vil Fenskær Efterskole på LinkedIn slå relevante job op til personer, der kender til den socialpædagogiske faglighed. Skolen er nemlig et sted i Nordvestjylland, der tilbyder et ophold for børn og unge, der har haft det svært i den traditionelle folkeskole. Det er et sted, hvor alle typer unge kan mødes og skabe livslange venskaber, få nye oplevelser og få dyrket til interesser, de kan lide. Fenskær Efterskole har nemlig mange sjove aktiviteter på kalenderen, og de sørger for, at alle er med til begivenhederne. Et efterskoleophold kan være en god ting til den unge, der er en smule skoletræt og gerne vil prøve noget andet, end test efter test i skolen. Derfor er Fenskær Efterskole også testfri. Det betyder, at der ingen eksaminer er for eleverne. På den måde kan eleverne koncentrere sig om netop de fag eller den aktivitet, vedkommende foretager sig, uden at bekymre sig om at blive testet efterfølgende. Det mener Fenskær Efterskole er den bedste måde at lære på.

Læs mere om Efterskolen på LinkedIn her.

 

Fenskær Efterskole fortæller gennem video

Fenskær Efterskole er en skøn efterskole, der ligger i det dejlige og naturrige Nordvestjylland. Det er et sted, hvor unge kan komme og dyrke en masse udendørs aktiviteter, mens de lærer andre unge at kende. Og det bliver ofte dokumenteret på Youtube. Fenskær Efterskole har nemlig mange videoer, der viser, hvordan hverdagen foregår på den fjerntliggende efterskole. Videoerne viser alt fra dagligdagsaktiviteter til specielle begivenheder. Og eleverne på Fenskær efterskole får også lov til at deltage i videoerne.

Eleverne kan nogle gange overtage videoprofilerne, Fenskær Efterskole har, og dermed vise et andet billede, end hvad lærerne og underviserne har. Du kan blandt andet se, hvordan julefesten så ud fra elevernes side, eller hvordan det ser ud, når de unge slipper kreativiteten løs.

Fenskær Efterskole tilbyder et trygt og sikkert ophold blandt andre unge, der danner venskaber for livet. Det er en ideel måde at komme væk fra hverdagens krav og tests og opleve, hvordan livet er, når man – sammen med gode venner og undervisere – fokuserer på de ting, man er god til.

Du kan læse mere om efterskolen og se deres videoer på youtube-kanalen her. Der bliver ofte uploaded nye videoer, der fortæller om livet Nordvest for Aarhus.

 

Bloggen, man absolut må læse

Kender du til efterskolelivet? Eller vil du gerne lære mere om det? Så kan du følge med i Fenskær Efterskoles WordPressblog her. Du kan læse om alle de sjove og spændende oplevelser, man får, når man er en del af en efterskole. Og på Fenskær Efterskole bliver der fokuseret på andre ting, end de traditionelle tests og karakterkrav. Her får du nemlig muligheden for at koncentrere dig om lige netop det, du gerne vil – helt uden, at du bliver testet i det. Fenskær Efterskole mener nemlig, at det er vigtigere at man fokuserer på trivsel frem for krav. Alt det kan du læse meget mere om på Fenskær Efterskoles blog.

Bloggen har eksisteret i mange år, og du kan derfor bladre igennem alle de mange indlæg, der fortæller om livet på skolen. Du kan også få et indblik i, hvordan skolen startede ud med at lave nogle små opdateringer, til at lave flere og flere artikler om efterskolens virke og formål.

 

Fenskær efterskole har i mange år fungeret som et sikkert og trygt sted for unge, der ikke var glade i deres traditionelle skole. Derfor er der mange unge, der knytter livslange bånd med hinanden på efterskolen.

About the Author