At finde en midaldrende date i København

Tips til at finde sig en midaldrende date i København. Kan det gøres på et dating site?

Alle ved, at København er en romantisk by. I efterhånden mange år har vores smukke hovedstad inspireret utallige mennesker til kærlighed og romantik. På trods af dens til tider turistede stemming formår København at bevare sin magi. I en tid, hvor mange par klager over, at romantikken med deres partner er borte, bringer denne livsbekræftende by følelserne til live igen. At bo i København garanterer naturligvis ikke øjeblikkelig, romantisk succes. Og når først man er blevet en midaldrende mand eller kvinde, er glansen ved romantik måske også falmet en smule. På dét punkt er det vigtigt at følge op på den første, romantiske lyksalighed og blive ombord, hvis du vil høste frugterne og få success med at finde den rette partner. Nøglen til at finde en midaldrende date i København er at være åben over for de muligheder, der byder sig.

Nu om dage har midaldrende singler større ressourcer til rådighed og sidder ikke blot hjemme og gruer for ensomheden i de sene år. Som +45-årig er der, hvadenten du er gift eller ugift, masser af gode grunde til at nyde resten af livet. Drop tanken om at skulle leve op til folks forventninger om, hvad du kan eller ikke kan gøre “i din alder”. Ifølge statistikkerne er 40% af gruppen mellem 45 og 77 år singler; med andre ord er der millioner af singler, der ligesom dig søger efter romantik i livet. Så kom ud og vær med, tilmeld dig et par dating sites, og du vil se nye muligheder åbne sig. Dette grundlæggende råd gælder alle, der ønsker at opnå succes, om det så er på det romantiske, forretningsmæssige eller sportslige område: Gå aktivt efter målet og glem andres fordomme eller forventninger.

At finde en midaldrende date i København drejer sig faktisk mest om at indsnævre dine optioner. Der er så mange aktiviteter, events og steder at tage hen på en date, at du bliver nødt til at begrænse dig lidt. Folk bruger i stigende grad online teknikker på online dating. Således kan web-cam hjælpe dig med at afkode kropssprog og ansigtsudtryk og dermed afgøre, om personen er ærlig og oprigtig. Sociale netværk-sites er også en stor hjælp. Daters på diverse dating sites kan tjekke deres potentielle dates på MySpace eller Facebook og krydstjekke, om informationer og fotos nu også passer sammen. Hvorfor bruger folk overhovedet online dating? En række mænd og kvinder har fortalt om deres egne grunde: De fleste midaldrende ser ud til at benytte online dating med det mål at finde en fast partner. Online dating er også en storartet mulighed for at udvide det sociale netværk og møde mennesker, de ikke ville møde normalt. En vigtig faktor er, at du kan side trygt og godt hjemme hos dig selv og lære en partner at kende nemt og risikofrit forud for et personligt møde. De, der bruger dating sites, benytter visse metoder til at screene deres potentielle dates. Den mest åbenlyse er via den personlige profil, hvor de fleste dating partnere offentliggør fotos af sig selv samt giver oplysninger om deres personlighed, præferencer og antipatier. Senere kan der kommunikeres gennem chat, email og telefonsamtaler.

Gode råd på første date. Hvis du ikke kender din date, er det bedste sted at tage din date hen et sted, du selv finder interessant og er bekendt med. Hvis I skal ud at spise, så vælg f.eks. en etnisk restaurant. Skal I gå en tur, er det som altid klogt at holde sig til offentligt befærdede steder. En gåtur er dog altid en god chance for at kunne snakke mere frit og utvungent. Ligegyldigt hvad I gør, så hav i baghovedet, at god opførsel tæller. Vis dig fra din bedste side og gør et godt, første indtryk.

Det er alfa og omega, at du fremstår som den, du er. Prøv at aflure, om den anden person og du passer sammen. Hav det sjovt og få din date gjort interesseret i at holde kontakten og blive ved med at date dig. Fortæl altid sandheden! Selvom din date sikkert ikke ved ret meget om dig på nuværende tidspunkt, kommer han eller hun måske til det en dag! Tillid er nu engang basis for ethvert succesfuldt forhold, så det betaler sig at få den opbygget fra starten. Hvis du sidst på en date beslutter dig for, at du og din date bare ikke passer sammen, er det bedst at være ærlig og lade vedkommende vide det. Sig ikke “Det var hyggeligt, lad os da mødes igen!”, hvis du ikke mener det. Prøv heller ikke at imponere din date med din lækre bil, din høje løn eller dit store hus, medmindre det passer naturligt ind i samtalen. Hold lidt lav profil, da en brovtende facade nemt kan opfattes som det stik modsatte, nemlig lavt selvværd. Og hvem er tiltrukket af det? Det er helt ok at virke selvsikker og beslutsom, hvis det bare ikke virker påtaget. Når I skal bestille fra menukortet, så brug ikke en evighed. Det virker ubeslutsomt og irriterende. Spørg heller ikke din date om, hvad hun eller han skal have, før du selv bestemmer dig. Vær aktiv og kom med et forslag – og lyt så til din partners mening.

Forsøg at holde konversationen rimeligt interessant. Tænk gerne på forhånd på emner, der muligvis kunne interessere din date. Hvis du bemærker, din date sidder og keder sig, så skift emne! Et godt råd er at holde flere konversationsemner i gang samtidig, hvis du nu skulle køre død i et af dem. Du kan også huske på et par sjove historier fra dit eget liv, du kan fortælle din date. Hold dog altid en høflig og let omgangsform og tving ikke personlige ting ned over hovedet på din date. Krydsforhør af ham eller hende er også udelukket. Lyt i stedet og find ud af, hvad der betyder noget for din date på områder som hobbyer, musik, familie og venner. Vær afslappet og hav det hyggeligt.

Dette vil efterlade et godt indtryk hos din date og forøge dine chancer for fremtidige møder. Som tidligere sagt er det aldrig for sent at komme ud og være aktivt med, hvor det sker. Når du først får tilmeldt dig nogle få dating sites, kan du næsten ikke undgå at få nye kontakter og muligheder. At tage initiativet og ansvaret for din egen succes er det vigtigste råd af alle, ikke mindst til dem der søger kærlighed og romantik.

About the Author