Mobilt bredbånd er uundværligt i en online marketing virksomhed

Jeg er ejer af en lille online marketing virksomhed, hvor jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at have mobilt bredbånd.

Når man arbejder med online marketing betyder det jo selvfølgelig marketing på internettet, og derfor går det ikke hvis den normale bredbånds forbindelse går ned, for det meste af ens arbejde er online.

Her for nylig oplevede jeg at min normale bredbånds forbindelse ikke virkede, hvilket fuldstændig lammede mit firma, hvis det ikke lige havde været for mobilt bredbånd. De dage hvor den normale forbindelse ikke virkede, ville jeg normalt ikke have kunnet lave andet end at kigge, hvilket ville have kostet mig dyrt i tabt arbejde, men heldigvis kunne jeg hive mit mobile bredbånd frem og komme hurtigt videre.

Pga. mobilt bredbånd tabte jeg derfor ikke tid eller arbejde, og det er jo ikke dyrt at have med et billigt abonnement. Personligt betaler jeg nemlig 170 kr. for en pæn forbindelse og 10 GB trafik, hvilket er mere end rigeligt for langt de fleste. 170 kr. er ingenting, hvis man tænker på alle de penge som det ville have kostet, hvis jeg intet arbejde havde nået.

Derfor råder jeg dig til hurtigt at få et abonnement på mobilt bredbånd, hvis et par dage på en måned hurtigt vil kunne tjene det abonnement ind som det koster dig at have det.

About the Author