Strøelse er dagens emne – læs alt om strøelse her

I dag vil vi tage fat i noget, som mange ikke er klar over er nødvendigt at tage højde for, når man vælger at have heste, grise eller andre dyr af den slags. Strøelse er dagens emne og vil blive gennemgået i nedenstående.

Mange ved slet ikke, hvad strøelse er for noget, og det er til trods for, at de selv har heste eller grise, hvilket er en uheldig tendens, da det har en afgørende betydning for staldmiljøet og dermed dyrenes vilkår og levestandard.

Hvad er strøelse?

Det er en slags bundmateriale, der skal bruges i samtlige stalde til fx grise eller heste. Fordelen ved det her bundmateriale er, at det absorberer fugt i stalden, hvilket har en utrolig gavn for det generelle staldmiljø og giver bedre kår for dyrene. For at skabe de mest optimale forhold for dyrene, er det vigtigt at vælge et bundmateriale, der passer til dyrenes behov.

Strøelse kommer i mange forskellige varianter og skal som tidligere nævnt passe til dyrenes behov. Hos DLG, som er en af de mest kendte forhandlere inden for strøelse, elhegn, træpiller og andet til landlivet, kan man købe alt fra spåner og halmpiller til træmel og tørvestrøelse. Her får du kvalitet for alle pengene, og vi anbefaler dig derfor at handle online her.

Det er nemt og billigt at købe sin strøelse på nettet. Det lyder måske besværligt, for hvordan bliver det leveret, men det er det faktisk slet ikke. Man bestiller det pågældende produkt, hvorefter man efterfølgende vil få det fragtet til den angivne adresse for ordren. Det er super nemt, og det sparer dig for meget tid, som du i stedet for kan bruge på at passe dine dyr.

About the Author

1 thought on “Strøelse er dagens emne – læs alt om strøelse her

Comments are closed.