Keypartner – låseløsninger i hele København

Keypartner er en låsemed beliggende i København. Ja, rent faktisk når Keypartners fangarme ud i hele Storkøbenhavn. Hvad enten du bor i Søborg, på Nørrebro eller i Lyngby, så kan Keypartner hjælpe dig, hvis du fx har låst dig ude, eller hvis du skal have installeret nye låse i hele din husstand. Dertil kommer, at Keypartner har døgnåbent.

Keypartner har således en ting til fælles med 7/11: Virksomheden har alt – undtaget lukket.

Det kan Keypartner hjælpe dig med

Keypartner kan fx hjælpe dig, hvis du skal have installeret ny adgangskontrol.

Har du et almindeligt mekanisk låsesystem, kan du risikere at skulle omlægge hele systemet, hvis blot en enkelt nøgle forsvinder. Heldigvis kan du slippe for det problem med adgangskontrol fra Keypartner. Denne adgangskontrol gør det nemmere at ændre adgangsforhold løbened, at tilføje eller udelukke brugere, at spærre en nøgle eller at se, hvem der kommer og går.

Her kan du kontakte Keypartner

Øster Søgade 36, 1357 København K
82828209
info@keypartner.dk
CVR-Nr. 36963964

På Twitter og YouTube

Du kan læse om Keypartner på Twitter, hvor der ofte lægges nyheder op om virksomheden. Det samme gælder YouTube, hvor virksomheden også er til stede.

Hvor du kan læse skriftlige nyheder om Keypartner på Twitter, kan du se videoer om virksomheden på YouTube. Disse to medier er altså med til at gøre dig meget klogere på, hvilke ydelser Keypartner tilbyder.

About the Author