Hvor ville vi mennesker egentlig være i dag uden mobiltelefoner?

Hvor ville vi mennesker egentlig være i dag, hvis vi ikke kunne kommunikere med hinanden via mobiltelefoner og internettet?

Lige siden den dag den første mobiltelefon dukkede op på det verdensomspændende marked, har der været stor debat om, hvorvidt mobiltelefoner har bragt menneskeligheden i en positiv eller negativ udvikling.

Det er en debat, der højst sandsynligt aldrig er en ende på, da alle har hver sin holdning til mobiltelefoner, og der vil altid være nogle, der ikke kan lide forandringer, og derfor heller ikke kan lide hverken internet eller computer etc.

Det er dog ikke til at komme udenom, at mobiltelefonen har bragt en masse positive følgevirkninger med sig. Selvom verden konstant bliver større og større, og vi kommer fysisk længere og længere væk fra hinanden, så er vi, takket være mobiltelefonen, kommet meget tættere på hinanden. I dag kan man uden problemer ringe op til en person på den anden side af jordkloden på få sekunder, og det har da uden tvivl gjort det nemmere for os at arbejde på tværs af landende.

Mobiltelefoner er kommet for at blive
Teknologien inden for mobiltelefoner udvikles hele tiden, og nutidens mobiltelefon kan i dag meget mere, end den første mobiltelefon på markedet kunne. En mobiltelefon har altid været transportabel og mobil, heraf navnet mobiltelefon, men i dag fungerer den faktisk som en slags minicomputer, og hvor den første mobiltelefon kun kunne ringe og sende sms’er, kan den i dag bruges til både at gå på nettet, høre musik, tage billeder og optage videoklip samt lave videosamtaler.

I dag er markedet inden for mobiltelefoner enormt stort, og der er meget, der skal tages højde for, når man skal ud og købe en ny mobiltelefon. Man skal især have med i overvejelserne, hvad mobilen skal bruges til. Skal den primært bruges til at ringe og sende beskeder med, eller skal den være hurtig på nettet, have et godt kamera, være hurtig til spil etc.

Som sagt er mobiltelefoner i dag en helt bedrift, og der findes et utal af forskellige modeller. De nyeste modeller kan stort set det samme, og de fleste vælger derfor hovedsageligt mobiltelefon efter hvilken producent, der har lavet telefonen. Konklusionen er ikke mindre, end at mobiltelefoner er kommet for at blive, og det er en udvikling, man må tage imod med åbne arme.

About the Author