Her kan du læse alt om implantatsystemer og en kronebehandling

Har du knækket eller mistet en tand, er kronen faldet af eller gået i stykker, eller er du bare utilfreds med dine tænders udseende? I denne artikel vil der blive set nærmere på implantatsystemer, og hvad en kronebehandling er.

Implantatsystemer – til dig som har mistet en tand
Hvad enten du har mistet en tand på grund af en sygdom som fx paradentose, i forbindelse med en ulykke eller noget helt tredje, kan din tand erstattes med implantatsystemer, som sættes fast til kæben således, at du ikke skal bekymre dig om, at den kunstige tand måske falder ud.

Resultatet af implantatsystemer er, at man får en tand, der fungerer fuldstændig som en almindelig tand. Den kunstige tand ligner en helt almindelig tand på en prik, og der opstår heller ingen problemer, når du tygger. Du kan med andre ord spise alt det, du kunne, før sygdommen eller ulykken skete.

Implantatsystemer er fremstillet af et stof, der skaber en naturlig forbindelse med knoglevævet, hvilket gør, at implantatet kan side 100 % fast i kæben ligesom en helt almindelig tand.

Er du træt af dine tænders udseende? Få lavet en kronebehandling
Er du ikke tilfreds med dine tænder, når du kigger dig selv i spejlet, kan det være en kosmetisk gevinst at få lavet en kronebehandling, enten med en porcelænskrone eller en guldkrone, som forstærker dine tænder og giver dem et fuldendt udseende.

Under en kronebehandling limes kronen fast på den eksisterende tand og styrker tænder med store fyldninger og rodbehandlede tænder.

Er du med andre ord utilfreds med dine tænders udseende, skal du kende til muligheden for at få lavet en kronebehandling, så du atter kan smile uden at tænke på, hvordan dine tænder ser ud, og det samme gælder for implantatsystemer. Denne artikel har forhåbentlig kastet lys på muligheder, du ikke har vidst eksisterer, som fx en kronebehandling, og du har forhåbentlig fået et nyt håb for en lysere fremtid.

About the Author