Rejseafregning kan gøre dit liv meget nemmere – spar tid og penge

Mange danskere sidder hver måned og bruger unødvendigt meget tid på at lave den månedlige rejseafregning for medarbejdernes rejseudgifter, men sådan behøver det ikke længere at være.

Acubiz har nemlig udarbejdet et system, der ordner rejseafregningen for dig, hvilket kan være en kæmpe fordel at benytte sig af for dig, som enten har rigtig mange medarbejdere, der rejser meget, og for dig som bare gerne vil bruge tiden på noget helt andet, som fx at drive virksomheden.

Rejseafregningsprogrammet fra Acubiz gør det med andre ord nemt, hurtigt og billigt for dig at holde styr på dine medarbejders rejseudgifter og øvrige udgifter. Her kan du bl.a. også se transaktionerne med det samme i stedet for at vente på, at transaktionen er gået igennem.

Er du interesseret i det her rejseafregning system, så er du mere end velkommen til at kontakte producenten og høre nærmere. Mange danskere har allerede implementeret systemet i deres dagligdag, og de slipper som sagt for rigtig meget tid og besvær i forhold til regnskabet. Nu kan de i stedet for fokusere på det vigtigste, nemlig at drive en virksomhed.

About the Author