Plastikkirurgi på en privatklinik

Selvbetaling

I Danmark er der et antal privatklinikker, der tilbyder plastikkirurgi. Behovet for disse klinikker er opstået, fordi det offentlige kun i yderst sjældne tilfælde giver tilskud til en kosmetisk operation, og at plastikkirurgi heller ikke er omfattet af den danske sygeforsikring.

Personer, som ønsker en kosmetisk operation, er derfor nødsaget til at opsøge en privatklinik og desuden selv betale den fulde pris for indgrebet, og det er som regel en temmelig dyr omgang, fordi der ikke er noget hjælp at hente hos det offentlige sygevæsen. Der er dog nogle små variationer i priserne på de forskellige privatklinikker, og det kan derfor godt betale sig at undersøge sagen, før man vælger en klinik.

Plastikkirurgiske operationer

På privatklinikkerne tilbydes et antal af forskellige plastikkirurgiske operationer. På Nygart Privathospital, der er et af de førende privathospitaler i landet, når det kommer til plastikkirurgi, udføres der blandt andet både brystoperationer (forstørrende og reducerende), fedtsugninger, laserbehandlinger, læbeforstørrelser og injektioner med botox.

Prislejet varierer dog meget alt efter hvilken operation, der er tale om. Den endelige pris for en given operation afhænger nemlig både af sværhedsgrad og hvor på kroppen, der skal opereres, ligesom det selvfølgelig også har en betydning, om der under operationen er behov for fuld narkose og evt. en efterfølgende indlæggelse.

About the Author