For at finde gode tegltag priser skal man kende

Tegltag priser er nemme at finde – det er bare at søge på nettet og bruge en af de mange prisberegnere, de forskellige firmaer tilbyder.

At finde gode priser på et tegltag er straks sværere. Her hjælper det at kende lidt til byggebranchen, og hvordan den fungerer. Det gælder om at kende lidt til de forhold, der gør at en håndværker er villig til at tilbyde bedre priser på et tegltag.

For at tage den fra en ende af, kan vi starte med årstiden. Mange tror, at vinteren er et dumt tidspunkt at få lagt et nyt tegltag, men det er faktisk her, at man kan finde de billigste priser, alene på grund af årstiden. Folk tror fejlagtigt, at der er mest nedbør om vinteren, men januar har mindre nedbør end juli, og februar er den tørreste måned af alle. Men fordi folk ikke ved det, undlader de helt at købe et tegltag i de måneder. Resultatet er, at håndværkerne har mindre at lave, og står med tomme ordrebøger. For at modvirke dette, tilbyder de lavere priser på alle typer opgaver, inklusive tagopgaver. Typisk vil besparelsen ligge på helt op til 10% af totalomkostningen, eller cirka kr. 30.000,-

Bortset fra det, er der mange kneb, man kan benytte sig af. Det vigtigste våben, man har i sit arsenal, er baseret på den dårlige tilstand i branchen. Det vil sige, at udbuddet er større end efterspørgslen. Det kan man udnytte ved at spille tagfirmaerne ud mod hinanden, kåre simpelt. Man kan gøre det åbenlyst, således at de er helt klar over, at de er nødt til at underbyde konkurrenten for at få opgaven, eller man kan tilbyde opgaven til en lang række entreprenører, og bare tage imod det bedste tilbud. Takket være internettet er det en smal sag at sende en udførlig arbejdsbeskrivelse at sit nye tegltag ud til en lang, lang række entreprenører, for at så at sammenligne hvilke priser, de vender tilbage med. Derefter er det bare om at tage imod det bedste tilbud.

tegltag priser

About the Author

1 thought on “For at finde gode tegltag priser skal man kende

    • Author gravatar

      Jeg tror, at du mangler noget i overskriften – hvad er det, man skal kende for at finde gode tegltag priser? Jeg går ud fra, at det er byggebranchen, man skal kende til, men hvad er det helt præcist, man skal kende? Jeg går nemlig og overvejer at få lagt nyt tegltag på huset her til foråret, men jeg har ingen anelse om, hvad en “god” pris er. Kan du hjælpe mig?

Comments are closed.