Spar penge ved køb af billige træpiller fra Tyskland

Køb af billige træpiller fra Tyskland, er oftest en god mulighed. I Tyskland betaler du kun 7% i moms, så længe firmaet du køber dine billige træpiller hos, ikke også leverer dem til dig i Danmark. Har du derimod din egen vognmand, kan du sagtens få ham til at levere til dig, og stadig kun betale 7% i moms. I Danmark skal du betale hele 25% i moms, så derfor er det helt klart en god ide at overveje køb af billige træpiller fra Tyskland.

Prisen på træpiller er billigere i Tyskland
I Tyskland er der mange flere træfabrikker, der gør at mængden af billige træpiller fra Tyskland er langt større, end hjemme i Danmark. Derfor er priskonkurrencen også større, hvilket gør at den presses længere ned så den også kan være konkurrencedygtig på markedet i Tyskland.

Danmark er et meget lille land, og derfor er bygningsindustrien også meget mindre end i Tyskland. Det resulterer i at mængden af overskydende savsmuld der omdannes til billige træpiller i Tyskland, er højere. Herhjemme er efterspørgslen for høj, til at Danmarks egen produktion er nok. Så de fleste træpiller der købes herhjemme er i forvejen importeret fra udlandet.

Kvaliteten af de tyske træpiller er ligeså høj, som de danske
Kvaliteten af billige træpiller fra Tyskland, er ligeså god som dem man køber herhjemme. For som tidligere skrevet, er de fleste træpiller herhjemme, i forvejen importeret fra udlandet. Har du et pillefyr derhjemme, er muligheden ved køb af billige træpiller fra Tyskland en god ide. Der ligger flere forhandlere lige på den anden side af grænsen, som sælger en masse til danske kunder. Derfor har de god erfaring med salg til danske kunder.

Selvom du skal betale mere end blot de 7% i moms, hvis du vælger levering til Danmark, i stedet for selv at afhente dine billige træpiller i Tyskland. Så vil du stadig spare en masse penge hvis du vælger det. Prisen er som sagt i forvejen meget mere konkurrencepræget end den er i Danmark. Dertil er arbejdskræften også billigere i Tyskland, der gør at mængden af billige træpiller fra Tyskland er høj.

Har du et pillefyr derhjemme, så kan du med fordel tage et kig på de forskellige muligheder du har, når der skal købes. Der kan nemlig være mange penge at spare.

About the Author