Ferie i Side eller ferie i Belek? Det er sommerens spørgsmål

Har du brug for at komme lidt væk fra det kedelige og triste forårsvejr i Danmark, så tag på ferie i Side i Tyrkiet. Er du mere til golf, så er en ferie i Belek i Tyrkiet den ideelle feriedestination for dig.

En ferie i Belek består af golf, golf og atter golf. Belek anses som værende Europas golfparadis og byder på golfbaner i verdensklasse. Derudover er der utallige luksushoteller, som sætter prikken over i’et i dette paradis.

Er du ikke den store golfentusiast, skal du dog ikke miste modet. En ferie i Side byder blandt andet på en ualmindelig smuk udsigt, et glimt af verdenshistorien ved at opleve og se nogle af de mange ruiner og seværdigheder, byen byder på samt shopping i verdensklasse.

Turen går til Tyrkiet: Ferie i Side eller ferie i Belek?
Når du skal beslutte dig for, om du vil holde ferie i Side eller ferie i Belek i Tyrkiet, så er det vigtigt at tage højde for, hvad du gerne vil opnå med din ferie. Elsker du at spille golf, spise god mad, slappe af og nyde solens varme, så er en ferie i Belek den ultimative ferie, men vil du hellere besøge en by, der er familievenlige, se på seværdigheder og smuk natur, så er en ferie i Side i Tyrkiet at foretrække.

En ferie i Side er først og fremmest meget familievenlig, og du kan trygt tage hele din familie med dig på ferie. Det gælder også børnene, som har rigtig gode muligheder for at få en oplevelse uden lige på et af de mange all inclusive-hoteller, der er at finde i Side.

Vil du hellere bruge din ferie på at slappe af i golfens tegn, så skal du bestille en ferie til Belek.

Hvor køber man rejser, når man skal holde ferie i Belek eller ferie i Side?
Uanset om du har besluttet dig for at holde ferie i Belek eller i Side, skal du kigge dig godt for, inden du bestiller din rejse. Ønsker du at spare penge på din ferie, så skal du kigge efter de billige billetter, som typisk er at finde lige nu.

Lige meget om du har besluttet dig for at holde ferie i Belek – golfparadiset uden lige – eller om du har besluttet dig for at holde ferie i Side – den tyrkiske perle – så er du garanteret en rigtig oplevelsesrig og afslappende ferie.

About the Author