Tilbyder din bank ikke formuepleje, så benyt dig af at skifte bank

Der kan være flere grunde til, at nogle ligger inde med nogle rigtig store formuer. Det kan fx være, at man har tjent godt på sin virksomhed, eller at man har arvet pengene. Lige meget hvordan man er kommet til pengene, kan det være en god ide at overveje formuepleje i sin bank, og hvis banken ikke tilbyder dette, bør man overveje at skifte bank.

Hvad kan man så bruge formuepleje til?
Formuepleje er en form for personlig rådgivning, hvor den pågældende bank og/eller bankrådgiver sikrer, at kunden får så meget ud af sin formue som muligt.

Den personlige rådgiver kan fx rådgive kunden til at flytte sin formue til en anden by, hvor der ikke betales så meget i skat således, at formuen kan vokse. Formuepleje har til formål at sikre, at man ikke mister penge, men derimod får en endnu større formue samt flere fordele pga. de mange penge.

Kan det virkelig betale sig at skifte bank for at få formuepleje?
Ja det kan det uden tvivl. Det er langt fra alle banker, der tilbyder formuepleje, og det kan altså være nødvendigt at skifte bank, hvis man er i besiddelse af en stor sum penge og har et ønske om, at det skal forblive sådan.

Det kan være rigtigt uoverskueligt for dem, der i forvejen ikke har så meget stand på investering og økonomi at finde ud af, hvor mange penge man egentlig er i besiddelse af, og det kan dermed være svært at gøre de rette investeringer.

Tilbyder din nuværende bank ikke formuepleje, er det groft sagt nødvendigt at skifte bank, hvis du gerne vil beholde din formue og gøre de rette investeringer. Det giver sig selv, at banken ikke kan rådgive om noget, de ikke har forstand på, og det er derfor om at skifte bank i tide, inden man mister sin formue.

Kan man godt bare uden lige skifte bank?
Umiddelbart er det ikke noget problem at skifte bank, men det er klart, at din bank gerne vil fortsætte med at have dig som kunde, hvis du har mange penge, da de tjener kassen i renter, men umiddelbart er der ingen problemer i det.

Når man skal skifte bank, er det dog vigtigt at vælge en bank, der er til at stole på, og som har gode anbefalinger inden for formuepleje.

About the Author