Gode råd om trappevask i København

En del af den vedligeholdelse der foretages af de mange ejendomme der findes i København er trappevask. Ikke blot fordi at trappevask holder ejendommene rene og pæne at se på, trappevask har faktisk flere praktiske funktioner.

Selvfølgelig er trappevask i København nødvendigt pga. det skidt vi slæber med ind fra gaden, de blade der når at blæse ind når gade dør ren står åben. I vintermånederne bærer trappevasken i København og alle andre byer selvfølgelig, præg af saltning og sandspredning af gader for at holde os fra at falde på fortovet.

Sand, snavs, sten og hvad vi ellers slæber med ind fra gaden sliber trappetrinene hvis din trappe ikke bliver holdt rent kontinuerligt. (Salt kan endda finde på at ætse i overfladen.) Desto mere det sliber dine trappetrins beskyttende overflade af, desto sværere bliver det at holde trappen ren. Derfor er det vigtigt at sørge for regelmæssig trappevask, for at fjerne de elementer der ødelægger den beskyttende overflade.

Når dette er gjort, er det vigtigt, at din trappevask i København foregår med rengøringsmidler, der passer til det underlag der bliver gjort rent på, samt årstiden. Som tidligere nævnt er vinteren mere hårdfør mod din trappe, derfor er det vigtigt at der skabes en beskyttende hinde på din trappe ved hver trappevask.

trappevask københavn

Mange trappeopgange i København har linoleum på trappen. Det er enormt slidstærkt og derfor et godt valg som underlag til alle de mennesker der går i en trappe i løbet af en dag, uge, år. Men mange har bemærket at der tit er revner i deres linoleum. Det kommer af at bruge de forkerte rengøringsmidler til trappevask. Linoleum er et 100% naturprodukt. Derfor kan det ikke tåle mange af de gode vaskemidler der findes, da de er alkaliske og vasker linolien og harpiksen ud af linoleumen. Dette gør at den tørrer ud og bliver hård og stiv, og med tiden revner.

Har du en trappe med linoleum er det vigtigt at trappevask foregår med et sæbebaseret vaskemiddel der er forholdsvis PH neutralt, da det ikke udtørrer linoleum, men bevarer den og de gode slidstærke evner den har. Derfor et det vigtigt at være opmærksom på at det rengøringsselskab du vælger til din trappevask i København tager højde for din trappes indretning og materialer.

Du skal også være opmærksom på at rengøringsfirmaet vælger de rette pleje produkter til gelænderet, postkasserne, væggene og jeres døre. Alt sammen fordi det er plejende arbejde, og hvis de korrekte produkter ikke  bliver brugt bliver det pludseligt nødvendigt at tage at vedligeholdelse kontoen.

About the Author