Bedste ejerskifteforsikring

Hvad bør du være obs på som fremtidig boligejer?

De fleste af os har et drømmehus i tankerne. Ikke nødvendigvis et drømmehus, som er skitseret ned til mindste detajle, men vi har typisk nogle faktorer, som vi ved, huset helst skal indeholde – og måske et par wow-faktorer, som helt sikkert vil overbevise os. Er du selv så heldig, at du allerede har fundet drømmehuset, er den del i orden. Så begynder alt det praktiske pludselig at spille ind, og det kan straks give anledning til mere grubleri.

Hvilke forsikringer har du brug for?

Du har højest sandsynligt hørt om både en husforsikring og en indboforsikring. Men kender du forskellen? En husforsikring dækker de skader, som sker på huset i sig selv – man kan sige, at det dækker skallen af huset. En indboforsikring derimod dækker alt det, der ligger inde i skallen – det vil sige alle de ting, du har inde i huset.

En forsikring, som du ikke nødvendigvis har hørt lige så meget om som de foregående, er en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring kan sikre dig imod, at dit drømmehus ikke går hen og bliver en meget dyrere fornøjelse end forventet. Den dækker alle de ting, som ikke er angivet i tilstandsrapporten, og som du derfor har svært ved at sikre dig imod ellers. Forestil dig, at du er ude at kigge på drømmehuset. Du har selvfølgelig lært, at du bør kigge tilstandsrapporten godt og grundigt igennem for at skærme dig mod uventede overraskelser. Men har du nogensinde tænkt på de ting, som ikke er beskrevet her i?

Ejerskifteforsikringen dækker de ting, som ikke er beskrevet i hverken tilstandsrapport eller elinstallationsrapport. Det er køberen af et hus, som tegner forsikringen, og den løber over mindst 5 år.

Dansk Boligforsikring tilbyder ejerskifteforsikring

Lige så stor jungle, som det kan være at finde rundt i forsikringerne, lige så besværligt kan det være at finde den rette udbyder. Dansk Boligforsikring er én af dem, der udbyder ejerskifteforsikringer, og er blandt de billigste og bedst dækkende på markedet. De er medlem af brancheorganisationen Forsikring & Pension, og ligeledes tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringer. Du kan læse mere om Dansk Boligforsikring på forsikringsportalen.

About the Author