Mega Scratch – En verden af online skrabespil

Er du på udkig efter noget spænding i hverdagen, eller har du bare brug for noget at lave en kedelig fredag aften, så udforsk en verden af online skrabespil på Mega Scratch.

Er du til sjov og spas, og føler du dig måske lidt ensom, skal det ikke afholde dig fra at spille skrabespil online, da det er noget, som man både kan gøre alene eller sammen med en ven, veninde, kæreste eller andet. Mega Scratch er stedet, hvor alle er velkomne, og hvor spændingen stiger minut for minut.

Hos Mega Scratch er der nemlig rigtig store chancer for at vinde den helt store præmie, og hvem vil ikke gerne have muligheden for at vinde den store gevinst. Hver uge er der hos Mega Scratch nye kampagner, så hvis du spiller meget den ene uge og bliver træt af det, så er der garanteret nogle andre sjove spil og gevinster, som fanger din interesse.

Lige nu kan du for eksempel melde dig ind og få et super godt tilbud, hvor du får 50 kr. gratis at spille for. Det eneste du skal gøre er som sagt blot at melde dig ind, og så er du med i spillet om den helt store gevinst.

Når du første gang indbetaler det beløb, som du vil spille for, fordobler Mega Scratch dine vinderchancer, hvilket gør det endnu sjovere og meget mere spændende at spille nogle af deres mange forskellige online skrabespil.

Du kan også melde dig ind i Mega Scratch VIP klub, hvor du får en masse tilbud, fordele samt mulighed for at få lov til at prøve de nyeste skrabespil først. Anbefaler du en ven at spille på siden, vil du sågar selv modtage en bonus, så det er bare med at komme i gang med at invitere venner og bekendte.

About the Author