Besøg Frisør Miwa – en frisørsalon i Dragør med masser af erfaring

Frisør Miwa er en frisørsalon i Dragør, hvor du finder en frisør med stor erfaring. Her er både mulighed for selv at blive klipper, men også dine børn er velkomne. Har børnene svært ved den længe ventetid, kan de blive underholdt med fjernsyn, så ventetiden bliver sjovere.

Frisørsalonen i Dragør er ejet af Mia, som blev færdig uddannet som frisør tilbage i 2003. Gennem sin elevtid arbejdede hun som assistent i en salon, hvor hun efterfølgende fortsætte som frisør ved uddannelsens afslutning.

Mia brander for faget og ville gerne samle så meget erfaring som muligt, og derfor åbnede hun sin egen frisørsalon i Dragør, hvor hun tager imod kunder fra hele Amager. Selv med sin egen salon ønskede hun at prøve mulighederne af, hvorfor Mia begyndte at arbejde som assistent for en af Skandinaviens dygtigste hair and makeup artister. Her fik hun muligheden for at lave en masse modeshows og reklamer på tv og i modeblade, som gav en masse erfaring.

Nu er hun igen tilbage i sin frisørsalon i Dragør, hvor hun bruger alt den erfaring, hun har fået igennem årene, til at skabe et rart og trygt miljø for sine kunder. For Mia handler det om at skabe helhed mellem trend og personlighed.

About the Author