Plej håret med John Masters Organics eller Zenz Organic Hair

Hver dag propper vi os selv med en masse uhensigtsmæssige, og ikke mindst unødvendige, kemikalier, og det gælder især den personlige pleje. Hårprodukter er fyldt med giftige, kræftfremkaldende og allergifremkaldende stoffer, hvorfor vi i dag ser på nogle af de mange alternativer, der er på markedet. Håret skal, ligesom alt andet, plejes, og dette gøres bedst og sundest med produkter fra enten John Masters Organics eller Zenz Organic Hair.

John Masters Organics

John Masters Organics er en økologisk hårplejeserie, som består af shampoo, balsam, saltvandsspray samt diverse hårstylingprodukter. Alle hårplejeprodukter fra John Masters Organics er uden kunstige farvestoffer, kunstig parfume, sulfater, parabener etc. Som navnet hentyder til, indeholder produkterne fra John Masters Organics udelukkende organiske ingredienser, som giver dit hår de bedste vilkår for et sundt og velplejet hår.

Zenz Organic Hair

Ligesom John Masters Organics er Zenz Organic Hair en økologisk hårplejeserie. Hårplejeserien fra Zenz Organic Hair har fået tildelt Svanemærket og lever dermed op til de høje standarder inden for kosmetik. Serien er en relativt lille serie, der består af ca. 9 produkter, herunder shampoo, balsam samt stylingprodukter. De såkaldte PURE produkter er uden duft og er derfor perfekte til gravide, børn og parfumeallergikere.

Hvor kan hårplejeprodukterne købes?

Hårplejeprodukterne fra Zenz Organic Hair og John Masters Organics kan købes hos en lang række forhandlere landet over, og det gælder både onlineshops og fysiske butikker samt udvalgte frisører.

Det er dog hos onlinebutikkerne, der er langt flest penge at spare på produkterne fra blandt andet Zenz Organic Hair, og hos www.hair247.dk får man tilmed gratis fragt på sine køb. Er dit hår slidt eller skadet, så er der håb forude. Køb økologiske hårplejeprodukter, så dit hår kan få den pleje, det fortjener.

About the Author