Advokathjælp – køb af ejendom i København

At skulle købe fast ejendom er for langt de fleste en rigtig stor og vigtig beslutning, som vil komme til at påvirke resten af ens liv. Det er derfor vigtigt, at alting er på plads, og der ikke kommer nogle uventede og ubehagelige overraskelse, som kan ruinere dig og din familie resten af Jeres liv. Det hele skal gerne ende ud i en rigtig god oplevelse, som forløber uden de store problemer.

Men desværre ender rigtig mange ud i en kedelig oplevelse, fordi de har troet, at de kunne ordne alting selv frem for at få professionel hjælp og rådgivning af en boligadvokat, som har erfaring med hundredvis af bolighandler.

Sagen er nemlig, at der er rigtig mange ting, der skal tages stilling til, når man skal købe fast ejendom. Langt flere ting end de fleste lige går, og regner med. Og det kan derfor være altafgørende, at du får fat i en erfaren og dygtig advokat, som kan hjælpe dig igennem samtlige punkter, du skal igennem ved køb af bolig.

køb af ejendom københavn

Men hvilke ting er det så, at advokaten kan hjælpe dig med?
Købsaftalen – Det centrale og afgørende dokument i en bolighandel. I de fleste købsaftaler hos ejendomsmæglere er der godt nok anvendt en standardformular, men hvad du måske ikke vidste, er at det faktisk er sælgers rådgiver, der udfylder denne formular. Du kan derfor hurtigt blive snydt, hvis du ikke lader egen rådgiver kigge på den først.

Udover købsaftalen vil advokaten også kigge samtlige dokumenter igennem heriblandt salgsopstilling, lokalplaner, forureningsinfo, grundejerforeningsmateriale, tingbogsattest, ejendomsdatarapport, husforsikring og mange, mange andre.

Tilstandsrapporten – Dette dokument vil som regel blive udarbejdet af en rådgiver, som sælger har fået til det. Dokumentet er til for at belyse ejendommens fysiske tilstand samt mangler.  Ofte vil tilstandsrapporten ikke være så grundig, da det giver anledning til, at køber kan kræve at sælger går ned i pris, hvis der er noget, der skal der udbedres inden for en kort årgang.

Til sidst vil advokaten også hjælpe dig med din fortrydelsesret, så du har muligheden for at fortryde købet at en ejendom. Advokaten vil også kunne hjælpe dig med at gøre brug af selvsamme.

En advokat kan altså være rigtig nyttig i mange forbindelser, når du skal købe ejendom. Og jeg vil klart anbefale dig at gøre nytte af det, da du på den måde bedst kan sikre dig, at du gør en god handel.

About the Author