Brug German Pellets og hav god samvittighed

Vil du gerne have god samvittighed? Det vil helt sikkert. Og hvad kan give dig god samvittighed, tænker du så måske. Svaret er enkelt: German Pellets.

Jamen, hvad er German Pellets, spekulerer du måske yderligere. German Pellets er træpiller – dvs. genstande, der indeholder sammenpressede træspåner og savsmuld. Faktisk kan alle træarter laves til piller. Imidlertid er det typisk gran, fyr og bøg, der benyttes.

Træpiller har en stor fordel: Det er nemlig et CO2-neutralt brændstof. Med andre ord bidrager det ikke til drivhuseffekten – en følge af at pillerne afgiver lige nøjagtig den mængde CO2, som træet til at starte med har optaget i skoven. Og som du nok kan regne ud, svarer dette også til den samme mængde CO2, som træet vil afgive, hvis det blot fik lov til at ligge og rådne i skoven.

Det står altså klart, at træpiller – som German Pellets – er et rigtig godt og miljøvenligt alternativ til fossile brændstoffer såsom olie, kul og gas.

Få funktionalitet og kvalitet med German Pellets

German Pellets er godt. For med German Pellets får du mulighed for at tænde op i din pejs på en både nem og funktionel måde. Dertil er det jo i grunden også ret positivt, at German Pellets er både billige og gode for miljøet – rent faktisk så gode, at du uden problemer kan fyre op i din pejs med rigtig god samvittighed. Du er nemlig ikke i tvivl om, at du har tænkt på miljøet. Du har nemlig sikret mindre CO2-udslip ved at anvende German Pellets. German Pellets er med andre ord et ganske lækkert produkt.

German Pellets’ specifikationer – det består de af

Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad German Pellets egentlig er for en størrelse, kan du herunder finde specifikationer om German Pellets. På den måde vil du ikke være i tvivl om, hvad German Pellets består af.

  • Pallevægt: 896 kg. eller 990 kg
  • Pallestørrelse i cm: H165 x L120 x B95
  • Sigtet kvalitet
  • Træpillernes farve kan variere fra lys til mørk
  • Brændværdi: <5,3 kWh/kg
  • Vand: 7-9 %
  • Aske: <0,5 %
  • Størrelse 6 & 8mm / 16 kg. Poser

Køb German Pellets hos Absolut Træpiller

Du skal ikke spekulere på, hvor du kan erhverve dig German Pellets. German Pellets kan du nemlig købe nemt og billigt hos webshoppen Absolut Træpiller. I denne webshop kan du desuden købe træpiller af andre gode kvalitetsmærker.

About the Author