Har du stress? Tag en stress test og find ud af det

Stress er en af vor tids mest udbredte folkesygdomme. Hvis vi ikke selv har haft det, kender vi en eller flere, der har. Stress skyldes, at vi bliver ved med at presse flere og flere ting ind i vores hverdag, hvor vi glemmer at tage tid til os selv. Mange har en dagligdag, hvor de knap kan få familieliv, arbejde og træning til at gå op i en højere enhed. Det kan hurtigt blive et stort problem, da en stress tilstand potentielt kan få alvorlige langsigtede konsekvenser. Har man en mistanke om, at man har stress eller er ved at udvikle det, kan det altså være en rigtig smart idé at tage en stress test og finde ud af det.

En farlig sygdom, der er svær at få øje på

Stress er en farlig sygdom, der potentielt kan få store og livslange konsekvenser. Eksempelvis er der mange, der skal bruge flere år på at komme sig helt, når de først har været nede med stress. Men det, der også er farligt ved stress, er, at det er en usynlig sygdom. Da den er psykisk, er den ikke lige så nem at få øje på som et brækket ben eller et åbent sår. Man kan gå i lang tid med stress uden rigtig at opdage det. Derfor er der mange, der først får et ”wake up call”, når det går rigtig galt. Hvis man gerne vil undgå, at det kommer helt derud, kan man med fordel tage en stress test på nettet.

En stress test tager kun få minutter

Det tager ganske få minutter at tage en stress test på nettet, og du får svar med det samme. Det er altså en tjeneste, du gør dig selv, ved lige at sætte lidt tid af til at teste dig selv for stress. Stress testen spørger ind til nogle af de mest gængse symptomer, der kan være tegn på stress. Blot det at tage testen kan også få dig til at tænke over, hvordan du egentlig går og har det til daglig. En stress test er altså på mange måder et effektivt middel, når det kommer til at opdage stress, inden det er for sent. Du kan tage en stress test her.

About the Author