Bliv smart til dart i en fart

Du kender sikkert følelsen. Du står på en røgfyldt bar og spiller dart med dine venner. Det går egentlig fint; du har allerede ramt bull’s eye et par gange og fået et par anerkendende klap på skulderen af dine kompagnoner. Men pludselig sker der det, der ikke må ske: Du får gummiarm. Altså det der hvor dine arme ikke helt vil det samme som dit hoved. Du ved udmærket godt, hvor du vil ramme, men eksekveringen glipper. Hvad gør man nu, tænker du?

Du kommer hurtigt frem til svaret. Du er nødt til at øve og atter øve dig. Kun på den måde kan du blive fortrolig nok med dartspillet til at undgå, at gummiarmen tager overhånd.

Dartshop.dk har det, du skal bruge

Du finder hurtigt ud af, at du må investere i udstyr til dart for at kunne øve dig derhjemme. Dartshop har heldigvis det, du skal bruge. Her er der det hele: Dartskiver og dartpile af mange slags. Du køber lidt forskelligt udstyr – nok til at du kan øve dig og udvikle dig. Du spiller lidt dart hver aften, inden du går i seng. Allerede et par måneder senere er du en champ til dart. I hvert fald en champ i dit eget hoved. Nu skal du ud at bevise over for verden (eller i hvert fald dine venner), at din gummiarm er en saga blot og ikke noget, der vil spille dig et pus længere. Nej, nu er du kommet det uheldige stadie.

Dart på den lokale

Det er nu fredag. Du er ude med vennerne, og I er taget ned på den lokale beværtning. I skal selvfølgelig spille dart. Dine venner ved intet om, hvor meget du har øvet dig derhjemme. Ja, rent faktisk ved de slet ikke, at du har købt både dartskive og dartpile. Det er blevet din tur til at skyde, og du sætter pil i triple-20’eren. 60 point lige der! Det starter da meget godt, tænker du. Du skyder mange gange i løbet af aftenen, og det forløber perfekt. Du laver lutter gode skud – og det noteres også af de andre gæster på baren. Du vinder stort, og til dine venners irritation laver du en større jubelscene.

Du vælger til sidst at fortælle dine venner, hvorfor du har været så god og sikker i dine kast. Du fortæller dem, at du har spillet dart hver aften de sidste par måneder. Du fortæller dem, at du har købt udstyr hos dartshop.dk med det resultat, at du er blevet smart til dart i en dart.

About the Author