Frokostordning København

En god frokost er værdifuld for både koncentration og fællesskab

Sidder du i en virksomhed, hvor I har frokostordning? Eller har du gjort tidligere? Hvis du allerede har prøvet det, kan det være svært at vende tilbage til den uinteressante madpakke igen. Har du derimod altid været vant til den hjemmepakkede frokost, så er du gået glip af noget! Det kan lyde meget banalt, men en frokostordning på arbejdet kan gøre underværker for fællesskabsfølelsen på kontoret, samtidig med at det kan booste produktiviteten. Og hvordan hænger det så lige sammen?

Med en frokostordning er I fælles om god mad

Hvad end I sidder i en stor, international koncern, eller I sidder fire mand på et lille kontor, så er det vigtigt at værne om det sociale fællesskab på arbejdspladsen. Den følelse af, at man har det godt socialt på sin arbejdsplads, er vigtig for trivslen, og i sidste ende også for det arbejde, man skal udføre. Frokostordninger.dk leverer frokostordninger til små virksomheder såvel som til store.

Hvis I vælger at investere penge i en frokostordning, giver I samtidig medarbejderne et personalegode, som betyder utroligt meget. Frokostpausen er det afbræk midt på dagen, hvor man kan efterlade arbejdsopgaverne på sit arbejdsbord og træde ind i det sociale rum, og hvor snakken kan gå på noget helt andet. Det er afbrækket, som betyder meget for energien resten af dagen. Derudover er det selvfølgelig en gevinst for medarbejderne, at de ikke behøver bruge tid derhjemme på at forberede og pakke en madpakke – og det kan faktisk være rigtig befriende.

Mere produktivitet med en frokostordning

Med det øget fokus på sundhed er det snart en sjælden ting, at man oplever pomfritter og lignende ‘junkfood’ i dagens kantiner, og det kan også godt mærkes i de frokostordninger, der udbydes. De fleste frokostordninger har noget grønt tilbehør – i nogle tilfælde er hele pakken da også centrereret omkring det grønne bord. I dag er det ikke nogen skam, for der laves rigtig meget lækker mad med grøntsager. Man er simpelthen bare blevet bedre til at udnytte de kvaliteter, som råvarerne har. Hvad end I ønsker en sund frokostordning på jeres arbejdsplads, eller I også gerne ønsker det mere traditionelle, så kan det være produktivt med en god frokostordning. Hvis medarbejderne får en god og nærende måltid, er der også mere energi til resten af dagen. Ligeledes er det et plus for koncentrationsevnen, som kan være svær at opretholde sidst på eftermiddagen. Hvis ikke I har fået et mættende og nærerigt måltid, falder blodsukkeret hurtigere, og den søde tand vokser hen ad eftermiddagen. Og det kan være reducerende for koncentrationsevnen.

Kort opsummeret er der mange gode grunde til at få andre folk til at klare frokosten for jer, så kan I koncentrere jer om de opgaver, der rent faktisk betyder noget. Frokostordninger i København, Nordsjælland og Århus er alt sammen noget, som Frokostordninger.dk kan klare.

About the Author