Guldsmed - Maanesten og Ole Lynggaard

Hvor finder du moderne og eksklusive smykker i København?

Der flokkes rigtig mange smykkebutikker i vores lille land – i små byer såvel som store. Det vidner for det første om, at smykker er og bliver et stykke tilbehør, som aldrig rigtig går af mode. Tværtimod udvikles der fortsat nye og innovative måder at producere smykker på, og der eksperimenteres med implementeringen af nye materialer. Dernæst kommer, at antallet af butikker selvfølgelig også bestemmer, hvor høj konkurrence der er. Jo flere butikker, jo mere konkurrence. Som forbruger kan det derfor være svært at vælge, hvilken guldsmed man skal vælge. Én af metoderne er at gå efter kvalitetsforretninger, unikke smykkeforretninger, eller smykkeforretninger som tilbyder brands man kender, hvorfor der er en vis garanti for et godt køb.

Guldsmed Dirks i København har et stort udvalg af velrenommerede brands

Hos Guldsmed Dirks på Frederiksberg og i Rødovre kombinerer man lidt de ovenstående metoder til at skille sig ud. De sælger ud af eksterne brands, som man som forbruger kan genkende, samtidig med at der produceres håndlavede smykker. Der er altså både chance for at opleve noget unikt, noget velkendt og en høj kvalitet. Guldsmed Dirks har et rigtig bredt sortiment, hvorfor der også er mange brands at vælge imellem. De er dog alle valgt med omhu, og de tæller blandt andet Ole Lynggaard Copenhagen, Mads Ziegler, LINE&JO, Maanesten, Dulong – for at nævnte en håndfuld. Hvis du ikke kender mærkerne, kan du med fordel læse videre.

Ole Lynggaard smykker

Ole Lyngaard Copenhagen er et stolt dansk brand med masser af tradition. De har efterhånden stadfæstet sig som værende et af Danmarks mest luksuriøse smykkebrands, hvor design og materialer arbejder gnidningsfrit sammen. Virksomheden drives af familien, hvor både forældre og børn spiller en aktiv og afgørende rolle.

Med Ole lynggaard smykker får du produkter, som er gennemtænkt ned til mindste detalje, og hvor kvaliteten er i absolut top. Du vil finde smykker, som har hentet inspiration fra naturens vidundere, hvilket kommer eksplicit til udtryk i forskellige designs: en Ole Lynggaard ring og et Ole Lynggaard armbånd bærer begge præg af referencerne fra moder jord. Hvis du tager et kig på produkterne, vil du uden tvivl kunne fornemme, hvor inspirationen er hentet fra.

Maanesten smykker – et moderne twist på smykkescenen

Maanesten har ikke lige så mange år på bagen som eksempelvis Ole Lynggaard og George Jensen, men brandet har virkelig slået sig fast i smykkebranchen. Maanesten smykker er designet med respekt for den individuelle kvinde. Hvert smykke er legefyldt, men spiller også med på de helt moderne toner. Farvekortet bliver gerne brugt flittigt, og der lægges op til, at man kan kombinere de forskellige smykkedele og derved kreere nye udtryk. Som en bonus ligger prislejet på et meget fornuftigt niveau. Hvis du falder for Maanesten smykkerne, er der gode muligheder for at blive afhængig.

Hvis du tager en rundtur på Guldsmed Dirks’ hjemmeside, kan du se de smukke smykker fra både Maanesten og Ole Lyngaard – sammen med de resterende brands selvfølgelig. Ønsker du noget helt unikt og håndværksmæssigt solidt, kan du med fordel tage et kig på guldsmedens egne producerede serier.

About the Author