På jagt efter den perfekte vielsesring? Hos Guldsmed Dirks kan du realisere dine egne idéer

Hvis du nogensinde har stået i den situation, hvor der skal investeres i vielsesringe – eller måske snart står overfor det – så ved du, hvor svært det kan være at finde den perfekte ring. Det kan føles som om, at der er et stort pres, i og med at kun det bedste er godt nok til en vielsesring, der skal symbolisere jeres kærlighed.  Det gælder kort sagt om at finde den perfekte ring. Men hvad gør man så, hvis den drømmering, man har i hovedet, tilsyneladende ikke findes ude i butikkerne? Hos Guldsmed Dirks kan du uforpligtende booke en tid med en smykkeekspert, hvor din partner og dig får mulighed for at snakke idéer til jeres kommende vielsesringe. I er altså i høj grad selv med til at skabe jeres drømmeringe, samtidig med at både personale og guldsmed kan hjælpe jer med nye inputs.

 

Klassiske vielsesringe med moderne udtryk

Guldsmed Dirks støber håndlavede vielsesringe, hvor det tidløse møder det moderne. Én af kendetegnene er den matte overflade, som kan ses på mange af ringene. I deres egen serie ’Dirks Classic’ kan du se et bredt udvalg af klassiske vielsesringe, hvor der stadig er mulighed for at skræddersy designet efter dig og din partners behov. I kan se det store udvalg af klassiske vielsesringe her.

 

Find din smykkebutik i København og bliv inspireret

Det kan være en god ide at finde inspiration forskellige steder fra, inden man eventuelt begiver sig ud i at designe eller vælge en vielsesring. For nogle vil det måske ikke være nødvendigt, da de har haft den samme ring i hovedet, siden de var helt unge. Men for andre kan det være en stor hjælp at se forskellige muligheder, inden man for alvor bliver bevidst om, hvad man kan lide.

Guldsmed Dirks har to smykkebutikker i København; en i Rødovre og en på Frederiksberg. Begge steder vil du finde et bredt udvalg både af egne serier og af eksterne brands. Du kan forvente service i topkvalitet, og personalet står klar til at hjælpe dig og din partner, hvis I har spørgsmål til vielsesringene eller andre produkter.

Du kan læse mere om Guldsmed Dirks på deres hjemmeside.

About the Author