Få hjælp til byggeri med en entrepriseret advokat

Skal du til at bygge noget på din ejendom? Måske en tilbygning til din villa? Har du styr på alle regler og forhold, der skal tages højde for inden renoveringen? Hvis ikke, så læs mere her!

For der har desværre været mange tilfælde, hvor nogen har bygget eller renoveret noget på ejendommen, som derefter skal rives ned, idet de hverken har indgået en aftale med kommunen eller kender til de forskellige regler og forhold. Det er derfor enormt vigtigt at kende til dette, hvis man ikke ønsker at spilde sine penge. Mange prøver dog selv at sætte sig ind i de forskellige regler og normer inden for de juridiske aspekter, som kan være meget tidskrævende. For det er et tungt emne at gennemgå, hvis man i forvejen ikke har en interesse for det. Det vil derfor tage flere år før man har en forståelse for det.

Hvis du ikke vil udsættes for nedrivning af din tilbygning eller ikke kan overkomme at sætte dig ind i de forskellige regler, kan du trygt benytte dig af Jens Hessel, som er en entrepriseret advokat. Han har mange års erfaring og ved derfor hvad der skal til. Du vil uden tvivl være i trygge hænder, hvis du kontakter Jens Hessel. En entrepriseret advokat kan være behjælpelig med at udarbejde eller gennemlæse en entreprisekontrakt og heraf vurdere om der er fejl og mangler. Du vil derfor undgå fremtidige problemer, da en erfaren advokat har gennemgået det hele for dig.

Jens Hessel kan derfor løse entrepriseretlige eller byggeretlige konflikter, som både kan opstå før, under eller efter renoveringens opførelse. Det kan både omhandle forsinkelser, mangler eller ophævelse af byggeriet. Der er ikke det, som Jens Hessel ikke kan klare for dig. Så det er bare at kontakte ham, hvis du ikke vil støde ind i problemer.

Der vil altid være regler, lige meget hvad man foretager sig. Man skal derfor altid være opmærksom, især når det gælder byggeri. Derfor er det bare at kontakte Jens Hessel, da du altid vil være i trygge hænder

About the Author