Går du og drømmer om at starte din egen fond?

Vil du gerne starte en fond, men ved ikke hvordan og hvorledes? Har du længe gået og drømt om det, men har ikke haft muligheden? Så læs med her!

Det er glædeligt blevet en stor drøm for mange at ville starte en fond. Det betyder nemlig at man gerne vil gøre noget godt for andre. Det kan enten omhandle mennesker eller dyr, som derfor kun er skønt! Men det kan dog være svært at differentiere sig med de andre fonde der allerede eksisterer.

Der er heldigvis ingen konkurrence, når der er tale om fonde, men man vil stadig gerne adskille sig fra andre eksisterende. Det skyldes at man selvfølgelig gerne vil have så mange betalende, så man kan udrette det man gerne vil. Man skal derfor være en attraktiv fond, hvis man gerne vil have et højt medlemskab.
Når man først har fundet på sin idé og hvad man specifikt gerne vil støtte, kan man begynde at etablere sig på markedet. Man skal selvfølgelig ud og finde et erhvervsleje, idet man skal have en beliggenhed, hvis folk gerne vil kontakte en. Derudover vil man selvfølgelig helst have ansatte, så fonden kan blive så stor som mulig. Når der er tilknyttet sig mange ansatte, vil kendskabsgraden derved også øges og her vil der stille og roligt komme tilmeldinger i form af medlemskaber.

Det handler nemlig især meget om danskerne har tiltro til din fond. Hvis man ikke har tiltro vil man heller ikke lade sin penge være i fondens hænder. Man vil være helt sikker på at pengene ikke går til selve organisationen og det skal man derfor huske på, hvis man gerne vil tiltrække så mange som muligt.
Hvis du gerne vil skabe opmærksomhed kan du altid reklamere din fond på de sociale medier eller på gaderne, da det også vil være med til at øge kendskabsgraden.

Der er dog visse regler inden for en etablering af en fond og man skal derfor have en ved sin side. For hvis man bryder visse regler, kan man få tildelt en stor bøde, hvor det derefter kan være svært at få fonden til at komme i gang. Det er derfor altid vigtigt at tage kontakt til en fonde advokat! Når du først har fået en fonde advokat tilknyttet, vil du altid være i trygge hænder. Du vil derfor aldrig stå overfor store problemer, idet du måske skulle overtræde reglerne.

Hvis du ikke kender til en fonde advokat, er der heldigvis hjælp at hente. Mange har desværre været udsat for en dårlig service inden for advokathjælp og det er derfor blevet sværere for nogen at kontakte dem. De vil helst ikke udsættes for det igen og vil derfor hellere tage chancen. Men der er dog en fonde advokat ved navn Jens Hessel, som virkelig er loyal og hjælpsom. Når du først har taget kontakt til ham vil du kunne mærke hvor stor en hjælp han er! Det kan virkelig anbefales!

Tags :

About the Author