Hudpleje: JorgObé peel off maske mod hudorme

Uren hud og hudorme er noget, som langt de fleste af os kender til, og det kan være rigtigt svært at slippe af med, men fat mod. Der findes i dag utallige hudpleje-produkter, der er udviklet til netop dette formål, og de kan hjælpe dig med at komme din urene hud til livs. Det seneste skud på stammen er den populære peel off maske mod hudorme fra JorgObé.

Sådan anvender du JorgObés peel off maske mod hudorme for at få det bedste resultat:

Som ved de fleste andre hudplejeprodukter er det en rigtig god ide at rense huden, inden produktet tilføres huden, så den har mulighed for at trænge ordentligt ind til hudormene og de tilstoppede porer.

Til dette formål kan man anvende JorgObés refreshing scrub mask, der eksfolierer og klargører huden til peel off masken. Refreshing scrub masken skal kun sidde i et par minutter, hvorefter den skylles af med lunkent vand.

Nu er det tid til at påføre peel off masken mod hudorme, og det gøres ved at påføre et jævnt lag i T-zonen og på områder, hvor urenheder, hudorme og tilstoppede porer ønskes fjernet. Masken skal have lov til at virke i ca. 30 minutter, hvorefter den kan trækkes af. Rester fra peel off masken mod hudorme kan skylles af med lunkent vand.

hudpleje - peel off maske mod hudorme

JorgObés peel off maske bør anvendes 1-2 gange om ugen. Således får man et vedvarende resultat samt en forbedret hudpleje.

Du kan læse flere gode råd omkring hudpleje og peel off masken her. Masken kan desuden købes her.

About the Author

1 thought on “Hudpleje: JorgObé peel off maske mod hudorme

    • Author gravatar

      Jeg har efterhånden hørt meget positivt om JorgObé og deres hudplejemasker, men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg endnu ikke har prøvet nogen af dem. Jeg tror dog alligevel, at jeg vil prøve at købe peel off masken og se, om den måske kan bruges, og hvis ikke, så er jeg sikker på, at jeg har en veninde eller to, der gerne vil overtage den.

Comments are closed.