Hvis 24 timer i døgnet ikke er nok, hjælper Jens Hessel dig

Som et almindeligt menneske kan man ikke vide alt og dette forventes af ingen. Da dagene kun har 24 timer i døgnet og din krop kræver ca. 7-8 timers søvn, er der heller ingen, som kræver at du kan nå at klare alle ting selv. Især som selvstændig finder man ud af hvor mange ting der skal klares og hvor meget man skal have styr på. Der er ingen, der siger, at det er nemt at være selvstændig, fordi det er det bestemt ikke, men der er dog hjælp at hente. Som selvstændig kan man vælge at få nogle gode medarbejdere, som kan hjælpe virksomheden på rette vej. Dog skal disse medarbejdere have et sted at være, og derfor er du nødsaget til at få dig et erhvervslejemål. Til trods for at dette lyder nemt, kan der hurtigt opstå nogle komplikationer, da der er mangle regler og love der skal overholdes. Derfor er det en god og nemmere løsning at få hjælp af en advokat, som kan hjælpe dig med dit erhvervslejemål.

Det kan hurtigt gå galt, hvis man ikke har styr på alle disse regler og love. Advokaten, som hjælper dig med dit erhvervslejemål, kan se lejekontrakten igennem for at sikre, at ingen prøver at snyde dig og at kontrakten lever op til reglerne om udlejning af lokaler til erhvervs brug. Uden en advokat til dit erhvervslejemål kan du risikere, at du betaler for meget for dit lejemål eller at udlejeren snyder dig på anden vis. Dette vil kunne undgås med en advokat, som kigger dit erhvervslejemålkontrakt igennem.

Hjælpen er at hente hos Jens Hessel

Har du ingen advokat til at hjælpe dig med dit erhvervslejemål, kan du søge hjælp hos Jens Hessel. Advokaten Jens Hessel rådgiver dig om lejekontraktens vilkår og regler på området. En manglende forståelse på emnet kan medføre alvorlige økonomiske konsekvenser for de involverede parter. Derfor er det vigtigt for en lejer, at sætte sig ind i reglerne eller få hjælp til dette. Der kan hurtigt opstå konflikter mellem parterne og dette vil en advokat for erhvervslejemålet også kunne formindske.

Jens Hessel kan tilbyde dig en professionel service, da hans medarbejdere har en lang række erfaring med emnet og er veluddannede.

Vil du vide mere om Jens Hessel, klik her: http://www.ret-raad.dk/Offices/Kobenhavn/Bolig-og-Ejendomme/Erhvervslejeret.aspx

About the Author