Isolering af ydervæg er vigtigst

Forleden dag skrev jeg om, hvordan det kan være, at antallet af tilbygninger i Virum og Værløse stiger markant, og det er lidt i samme boldgade, dagens artikel kommer til at være i. I dag skal det nemlig handle om isolering, og især isolering af ydervægge, hvilket er noget, som er ret relevant i disse dage, hvor sneen konstant drysser ned fra himlen.

Hvordan ved man, om man har en god isolering?

Det er især her om vinteren, man for alvor enten kan be- eller afkræfte, om man har en god isolering i sit hjem. Har man en dårlig isolering, vil hjemmet føles utroligt koldt, for der er ikke noget til at isolere imod den udefrakommende kulde, og det resulterer som regel også i hyppig sygdom og en tårnhøj varmeregning.

Det vigtigste er her at sørge for en god isolering af ydervæggen, da det er denne, der logisk nok er den første væg, der kommer i direkte kontakt med vind og vejr.

Isoler ydervæggen med papirisolering

Papirisolering er den mest effektive form for isolering af ydervæg, da der bruges det såkaldte papiruld, som lægger sig helt tæt ind til konstruktionerne i bygningen, og på den måde kan man være sikker på, at bygningen nu har en god isolering. Har man ikke råd til at isolere hele byggekonstruktionen, så er isolering af ydervæggen at foretrække.

Papirisolering af ydervæg

Billedet viser, hvordan papirulden lægger sig helt tæt til konstruktionerne, hvilket giver en optimal isolering.

About the Author