Læs her og lær alt om den verdenskendte Pukka te

Pukka te er et økologisk mærke inden for te og er sammensat af den engelske urteterapeut Sebastian Pole. Teen findes i utallige forskellige smagsvarianter og er ren nydelse for både krop og sjæl.

Hver te har en unik smag, og selve mærket Pukka te har vundet adskillige guldmedaljer for deres suveræne og unikke smag ved the Great Taste Award. Ser man bort for den gode smag, er der også en lang række andre grunde til, at teen har vundet indpas på både det danske og det internationale marked.

Pukka te er nemlig utrolig smagfulde, hvilket betyder, at hver enkelt te rummer enormt meget smag, og så er hver eneste tevariant 100 % økologisk. Det vil sige, at hver slags te er uden konserveringsstoffer, duft og aromaer. Pukka te er altså en helt og aldeles naturlig, men kraftig te, der har sat sit præg på det omfattende verdensomspændende temarked.

Teen findes som sagt i et utal af forskellige varianter, og i det følgende vil der blive nævnt et par eksempler. Nogle af de mest populære smage er: Chai – grøn, original eller vanilje, kamille og vanilje, grøn te – original, citron eller mint, citrongræs og ingefær samt lakrids og kanel te.

Som det fremgår af ovenstående, har urteguruen Sebastian Pole altså ikke været bleg for at blande nogle smagsvarianter, som man ikke troede, var mulige, men han har gjort det med omtanke og har skabt nogle formidable resultater med sin verdensberømte Pukka te

Pukka te er et eksempel på, at man kommer langt med kreativitet og at tænke i andre baner, end hvad der er nærliggende, og det gælder ikke kun i teens verden, men i alle af samfundet og livets mange aspekter. Det kan derfor betale sig at tænke ud af boksen, så fat mod og gør noget uventet.

Tags :

About the Author