Firmafest: Sådan forbereder du dig til den årlige julefrokost

For at skabe en god stemning på arbejdspladsen og for at medarbejderne kan lære hinanden bedre at kende internt, vælger mange firmaer at holde en firmafest et par gange årligt. Årets højdepunkt er som regel den årlige julefrokost, hvor der vil blive serveret en masse god julemad og drikkevarer.

En firmafest er som sagt en god måde at lære sine kollegaer og ledelsen bedre at kende, og vil man gerne være en del af det sociale miljø på arbejdspladsen, er det vigtigt, at man deltager til disse initiativer. Også for at vise at man støtter op om disse sociale arrangementer, som en julefrokost eksempelvis er.

Til en julefrokost skal man dog passe på med at drikke for meget, da der hurtigt kan opstå en akavet situation mellem de øvrige medarbejder og/eller ledelsen efterfølgende, og det er derfor vigtigt at kunne beherske sig til sådan en firmafest.

Når du skal til firmafest, skal du først og fremmest huske at bringe dit gode humør, og skal du til julefrokost, skal du også huske at have en god appetit, da der vil blive serveret lækker julemad. Husk at opfør dig eksemplarisk, men glem heller ikke at have det sjovt sammen med dine øvrige kollegaer.

About the Author