Få en EMS solution og spare en masse tid på interne opgørelser!

Mange virksomheder bruger stadig alt for lang tid på at opgør deres udgifter, så som kreditkort transaktioner, bilag, udlæg, rejseudgifter, telefonregninger osv., hvilket der slet ikke er nogen grund til, da der findes EMS solution, som kan klare det hele på den halve tid. Alle transaktioner registreres automatisk i systemet, som også kategoriserer dem. Det kræver kun nogle enkelte klik, og man vil have sparet en masse tid.

Hele opgørelsen kan laves i en EMS solution med et par enkelte klik, og endvidere kræver det ikke meget at sendes den til godkendelse, så det hele er klaret. Det betyder, at man har mere tid til de reelle arbejde, og samtidig minimerer man transaktionsomkostninger. En EMS solution gør det muligt at strømline hele systemet med omkostninger lige fra kontorudgifter til kundemiddage, så det hele automatisk registreres i systemet. Det vil spare flere afdelinger og medarbejdere i virksomheden for en masse tid, hvilket de så kan bruge på mere konstruktive opgaver.
I tider som disse vil de fleste virksomheder godt spare tid på interne opgaver, da det ikke generer penge til virksomheden, og med en EMS solution er det netop muligt. Det hele kan sammenkøres med et management system, så den færdige opgørelse automatisk bliver gemt i systemet, hvilket igen spare tid.

Dette er også en mulighed for at minimere eventuelle fejl ved indtastning, da det hele registreres automatisk, og derved ikke skal indtastes af en medarbejder. Spare tid og penge med en EMS solution.

About the Author