Få permanent hårfjerning ønskede steder hos Nygart DK

Permanent hårfjerning med laser hjælper både mænd og kvinder i alle aldre med mørke eller lyse hår på kroppen. Hos Nygart Dk kan du få hjælp til hårfjerning på ryggen eller andre steder hvor du har behov for det. Dette gør at du ikke behøver, at vise din lidt klammere side af din krop til din kæreste, så hun ikke behøver at skulle barbere dig på ryggen. Derudover har Nygart DK også professionelle materialer, som kan hjælpe dig bedre end en barbermaskine eller skraber kan. Derudover holder det også meget længere, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om håret på ryggen i længere tid end hvis du blot barberede eller skrabede håret af.

Nygart Privathospital er specialiseret inden for permanent hårfjerning med Laser. Nygart Privathospital introducerede behandling med IPL allerede i 1997. De har derfor årelang erfaring med permanent hårfjerning. Al personale, der arbejder med IPL er sygeplejersker efteruddannet med den nyeste viden inden for permanent hårfjerning.

På Nygart Privathospital arbejder de med det mest gennemprøvede og effektive hårfjernings-system på markedet. Ellipse laser også kaldet for IPL. Lys og varme er elementerne i permanent hårfjerning. Metoden er fuldstændig sikker og bygger på at omdanne lys til varme. Ved kortvarigt at opvarme hårsækken til 70 grader celsius, destrueres hårsækken for altid.

Hos Nygart Privathospitalet behandler de årligt ca. 5.000 klienter for permanent hårfjerning med laser og har stor kundetilfredshed på området permanent hårfjerning. Derfor kan du trygt kontakte Nygart DK for flere informationer og book en tid, så du kan prøve hårfjerning som virker, på egen krop.

Der kan være mange grunde til ønsket om at vinke farvel til den daglige barbering en gang for altid. Særligt de steder på kroppen der er svære at komme til med skraberen, er det en lettelse at blive permanent hår fri. Derfor er det bløde sanselige look den nye trend inden for hårfjerning. Permanent hårfjerning er en trend, der er udbredt i det meste af verden. Her på Nygart har de god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper.

 

Hos Nygart DK kan du tilbyde mange goder

 

Nygart DK tilbyder dig en professionel rådgivning, fordi det er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype og forklare om, hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat. Denne service giver de dig gratis, for at du kan finde ud af, om det er noget du har lyst til, da der ingen tvang er.

Du skal ikke bekymre dig om fejl eller problemer, da du er, hos Nygart DK, i trygge hænder, fordi de har lang erfaring med permanent hårfjerning på næsten alle områder af krop og ansigt. Under hele forløbet er du velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige spørgsmål.

Mange tror, at det kun er kvinder som benytter sig af hårfjerning, dette er dog ikke sandt, det er både mænd og kvinder, som benytter sig af behandlingen hårfjerning. Kraftig behåring på visse steder på kroppen, kan være til gene af kosmetiske årsager, det kan også være at man har en partner, som ikke kan lide behåringen på visse steder af kroppen. Mange mænd er for eksempel generet af hårvækst på ryggen, ligesom nogle mænd ikke bryder sig om hår på brystet.

Fra naturens side har mænd anlæg for et stort antal hår. Det er kun en procentdel af vores hår anlæg, der er i aktiv vækstfase på samme tid. Hormonelle og arvelige faktorer er afgørende for, om hårene begynder at vokse. Med permanent hårfjerning med høj energi lys IPL ødelægges selve hårfolliklen og hårvæksten reduceres permanent. Da det langt fra er alle hår anlæg, der er aktive og i vækst på samme tid, er det derfor nødvendigt med flere behandlinger, hvis du vil helt af med den uønskede hårvækst.

Dog kan kvinder også få hjælp hos Nygart DK.

Tags :

About the Author