Guide til porte: Garageporte og industriporte

Hvor meget ved du egentlig om noget så almindeligt som porte? Langt de fleste husejere kender til garageporte, men det er som regel også det. Disse garageporte har som regel blot været nogle standard porte, der har hørt med til huset, da det blev købt, og mange har derfor ikke selv været ude og vælge deres garageporte. Der findes dog også en anden slags porte, der hører industrien til, nemlig industriporte. Denne artikel vil handle om de to forskellige typer porte, så du som læser forhåbentlig er blevet en smule klogere omkring porte, når du har læst artikel igennem.

De forskellige typer porte

Nedenfor vil du kunne læse om de mest almindelige typer porte, nemlig garageporte og industriporte, som henholdsvis bruges af private og industrien.

Når man skal købe en port, er det først og fremmest en god ide at købe den rigtige port til det rette formål. Skal man eksempelvis bruge en garageport, skal man selvfølgelig ikke købe en industriport og omvendt. Det er desuden vigtigt at gennemsøge markedet, inden man beslutter sig for, hvilken port man skal købe, men det kommer vi tilbage til senere hen  i artiklen.

Garageporte

Garageporte henvender sig til den private husejer, der har garage. De fleste bruger deres garage til at opbevare bilen i, men mange vælger også at bruge garagen som en slags opbevaringsrum, og gør man det, er det eksempelvis ikke lige så nødvendigt med en funktionel garageport, som det ville være, hvis bilen skulle ind og ud af garageporten flere gange dagligt.

Mange vælger som sagt at beholde den garageport, der i sin tid hørte med til huset, men det kan godt betale sig at skifte garageporte ud i ny og næ – både af æstetiske og funktionelle grunde.

garageporte

Industriporte

Industriporte bruges i industrien, hvor der er behov for en meget større port end fx garageporte, og industriportene har også et andet og mere industripræget udseende.

industriporte

Hvor køber man disse porte henne?

Skulle man være interesseret i at købe en ny port, enten af den ene eller anden slags, så forhandler Nordic Systems både garageporte, industriporte og en masse andre slags porte.

Hos Nordic Systems har man tilmed mulighed for at specialdesigne sin kommende port, så den passer med de omgivelser, den skal være i. Her kan man eksempelvis designe garageporte, så de passer til huset, hvilket er ideelt for dem, der går meget op i det æstetiske.

Alle porte hos www.nordic-systems.dk er fremstillet til det danske klima, og der gives 10 års garanti på alle porte.

Hvis du er interesseret i at læse mere om enten deres udvalg af garageporte, industriporte eller nogle helt tredje porte, så skal du være velkommen til at klikke dig rundt på deres website. Her finder du også informationer om serviceaftaler samt specielle tilbud, du eventuelt kan drage nytte af.

About the Author