Professionelt fodtøj fremstillet af HKSDK

Dagens artikel skal handle om noget, som mange danskere bruger i hverdagen, nemlig professionelt fodtøj. Med professionelt fodtøj menes der mere præcist arbejdssko og sikkerhedssko, som mange i byggebranchen, på hospitaler, i køkkener og på værksteder bruger i det daglige arbejde. Når vi taler om professionelt fodtøj, skal vi selvfølgelig se nærmere på den virksomhed, der bryster sig af, at de fremstiller Danmarks bedste sikkerhedssko. Kan du gætte, hvem der er tale om? Det er naturligvis HKSDK, vi skal se nærmere på.

HKSDK bliver fejlagtigt af mange omtalt som HKS, hvilket vi gerne vil understrege er forkert, da der er tale om to forskellige virksomheder, der intet har med hinanden at gøre. Derfor appellerer vi til, at alle fremover husker, at deres sikkerhedssko eller arbejdssko altså kommer fra HKSDK!

HKSDK står for Human Komfort Specialist DenmarK, og er en dansk producent af forskelligt professionelt fodtøj af høj kvalitet. Der er altså tale om et dansk firma med beliggenhed i Danmark, der udvikler og designer deres produkter i Danmark. Skoene bliver derefter samlet forskellige steder i verden, bl.a. i Tyskland, Kina, Brasilien og Sverige, men det er den høje danske kvalitet, der er den altoverskyggende faktor i fremstillingsprocessen.

HKSDK

Hvorfor er HKSDK sikkerhedssko de bedste sikkerhedssko på markedet?

Ovenstående spørgsmål er der måske mange, der stiller sig selv, når de læser denne artikel, og det vil vi naturligvis gerne svare på.

HKSDK sikkerhedssko er markedets bedste sikkerhedssko af flere grunde. Først og fremmest forsøger HKSDK hele tiden at videreudvikle på deres i forvejen bedste sikkerhedssko, og det gør de, fordi de konstant har kunden i fokus. Det er meget vigtigt, at kunderne er tilfredse med skoene, og stadig har den typiske HKSDK “feel good”-fornemmelse i fødderne efter en lang arbejdssko med HKSDK sikkerhedssko på.

HKSDK arbejder nemlig ud fra det princip, at sikkerhedssko skal være mindst lige så komfortable som almindelige sko, da man som regel har skoene på i mange timer hver eneste dag. Derfor har de udviklet deres eget system til at holde sålen blød hele dagen, nemlig det såkaldte AIR-system. Derudover er samtlige sko udstyret med KLIMAZONE, så man undgår svedige fødder.

HKSDK sætter en ære i at fremstille sikkerhedssko, der både er komfortable, funktionelle og har et moderne design på en og samme tid, hvilket er en sjældenhed blandt sikkerhedssko. Hvis man er heldig, får man som regel kun en eller to af tingene, hvis man køber sikkerhedssko hos nogle af de andre producenter på markedet. Sidst men ikke mindst tænker virksomheden hele tiden i, hvordan de kan øge brugeroplevelsen for deres kunder, og det betyder, at de konstant videreudvikler på deres teknologier og designs og samtidig eksperimenterer med nyere og lettere materialer, og det er på den måde, HKSDK formår konstant at holde sig i toppen. Det er med andre ord derfor, de gang på gang med stolthed kan sige, at de fremstiller Danmarks bedste sikkerhedssko.

P.s. husk nu at de hedder HKSDK og ikke HKS.

About the Author