9 grunde til at spille puslespil med 1000 brikker

I vores moderne verden fyldt med ​​elektroniske gadgets kommer det gammeldags puslespil ofte til kort: Det er ikke sexet, det er ikke spændende og det er ikke hurtigt. Det kan med andre ord umuligt være sjovt!

Intet kunne være mere forkert. Puslespil er tværtimod en vigtig kilde til spartansk og afslappende underholdning for hele familien. Nedenfor giver vi dig 9 gode grunde til at dette er tilfældet.

1. Puslespil er billige
Puslespil er billigere end meget andet legetøj og underholdning. Du kan finde et puslespil med 1.000 brikker fra omkring 80 kr!

2. Puslespil er for alle aldre og niveauer
Du kan finde puslespil med store brikker, der er velegnede til små børn og til folk med fingerfærdighedsproblemer. Der er puslespil med mange tusinde brikker, hvis du har brug for en seriøs udfordring og der er puslespil, hvor alle brikker har den samme farve, hvis målet er at gøre dig selv vanvittig! Og så er der naturligvis alle de puslespil, der ligger midt imellem. Uanset dine evner, alder eller mængde af fritid kan du finde et puslespil, der passer til dig.

3. Puslespil er langtidsholdbare
Når du køber et puslespil får du rigtig mange timers underholdning for pengene! Desuden kan et puslespil lægges igen og igen med mindre du vælger at lime det (se punkt 8).

4. Puslespil er god hjernegymnastik
Puslespil er en fremragende aktivitet, hvis målet er at holde din hjerne skarp. De mange brikker udfordrer din fingerfærdighed samt dit rumlige ræsonnement og logik. Derudover udfordrer puslespil begge hjernehalvdele på én gang: Den kreative side arbejder for at se det færdige produkt, mens den logiske side arbejder for at få de enkelte brikker til at passe sammen.

5. Sammen eller hver for sig
Et puslespil behøver ikke at være noget man laver alene. Tværtimod er det oplagt at lægge det i fællesskab med andre, da det giver rige muligheder for mange former for samarbejde.

6. Puslespil behøver ikke strøm
I modsætning til de fleste moderne aktiviteter som computerspil og film, behøver du ikke strøm for at lægge et puslespil (i hvert fald ikke i dagtimerne). Det er med andre ord en 100 % offline aktivitet, der også kan skabe hygge i stearinlyset skær lang fra alle moderne bekvemmeligheder.  Puslespil giver dig noget at foretage dig, når andre muligheder ikke er tilgængelige.

7. Puslespil forbedrer din koncentration
Der er få ting der kræver så meget fokus og koncentration, som når det gælder om at finde den helt rigtige brik i et puslespil! Derudover udfordrer puslespil også din tålmodighed, ganske enkelt fordi der går et godt stykke tid fra du går i gang, til at puslespillet begynder at tage form.

8. Billig kunst til væggen
Hvis du vælger at lime det færdige puslespil sammen og sætte det i en ramme, har du et flot og interessant billede til dit hjem eller til sommerhuset. Derved får du særdeles billig kunst på væggene, der oven i købet til en vis grad er hjemmelavet! Klik her for at købe lim til puslespil.

9.  Pædagogisk redskab
Med udgangspunkt i et puslespilsmotiv kan man lære en masse ting om kunst, om geografi, om dyr, mennesker og fremmede kulturer.

Danmarks største og billigste udvalg af puslespil finder du hos Puzzleshop.dk.

About the Author