Svanemærket maling – invester i miljørigtig maling med et Svanemærke

Har du brug for maling så køb maling med et Svanemærke. Svanemærket maling er kendetegnet ved maling af en stærk kvalitet samtidig med, at denne slags maling er blid over for naturen.

Vil du gerne give dit hjem et mere friskt og nyt udseende, så er maling en af de meget lette og også billige muligheder, som du har. En ti-liters malerbøtte koster typisk ikke mere end 400-600 kroner, og når man tager i betragtning den store forskel en ny maling gør, så vil dette typisk ofte være alle pengene værd – og mere til.

Derudover kan du med fordel købe Svanemærket maling, som udover at være malerprodukter af en god kvalitet også er kendetegnet ved at være skånsomt overfor miljøet.

Forskellig slags maling
Når du skal ud og vælge maling til dit hus, så skal du være klar over, at der findes mange forskellige slags malinger, alt efter hvor i huset du skal male henne. Det skal du være klar over, når du står nede ved farvehandleren, så du får fat på malinger, som passer nøjagtigt til dit projekt.

Af forskellige slags malinger kan her for eksempel nævnes:
Vægmaling, loftsmaling, træmaling, malinger til andre overflader end træ, vådrumsmalinger og mange andre malingsnicher.

Kendetegn ved gode malinger
Når du skal vælge mellem forskellige malinger, så er det selvsagt meget vigtigt, at du får valgt en model af god kvalitet.

Kendetegn ved malinger af høj kvalitet er blandt andet her:
–    Få stænk
–    Malingen tørrer hurtigt
–    Malingen kan hurtigt males over
–    Malingen er vaskbar
–    Ingen lugt og ingen skadelige effekter på indemiljøet
–    God fyldeevne og god dækkeevne

Svanemærket maling
En anden faktor, som du bør fokusere på, når du er ude og købe malerprodukter, er, at malingen er blid overfor miljøet. I denne henseende kan du især være på udkig efter Svanemærket maling.

Svanemærket er i denne forbindelse et skandinavisk miljømærke, som uddeles indenfor en lang række produktkategorier – inklusiv malinger. Hvis du ser Svanemærket maling, så betyder det her, at dette malingsprodukt er en af de mest miljøvenlige malinger i Danmark.

Derudover, så er Svanemærket maling ikke blot miljøvenligt, men også kendetegnet ved at være stærke malinger af god kvalitet. Således er der i Svanemærket ikke blot forskrifter for, hvor miljøblidt et produkt skal være, men også at produktet skal have en høj kvalitet i sig selv.

Køb maling online
Når du skal ud og lede efter maling med et Svanemærke, så kan det være en god ide at starte din søgen online hos nogle af de mange internet-baserede farvehandlere i Danmark. Udbuddet er større på internettet, hvilket både giver et større udvalg og bedre priser.

Efter at du har bestilt dine malinger online vil de ankomme til din hjemmeadresse eller alternativt hos en filial af den farvehandler, som du har bestilt hos.

About the Author