Træpiller er både miljøvenlige og skåner din pengepung

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor mange danskere er begyndt at fyre med biobrændsel, men hovedsageligt skyldes denne stigende tildens højst sandsynligt kombinationen af miljøvenlighed og gode priser. Træpiller er den mest eftertragtede form for biobrændsel lige pt., og det er derfor dem, denne artikel vil tage udgangspunkt i.

Træpiller er, som navnet indikerer, små piller, der er fremstillet af genbrugelige spåner fra møbelindustrien. De bruges udelukkende i pillefyr, og man skal derfor ikke begynde at bruge dem i sin brændeovn, da den ikke er egnet til disse små piller.

Træpillerne er 100 % CO2-neutrale, og det er hovedsageligt derfor, mange danskere har valgt netop denne form for brændsel til at varme deres bolig op. Desuden er de små piller utrolig billige, og mange har oplevet, at de har sparet rigtig mange penge på deres varmeregning ved at fyre med biobrændsel i stedet for almindeligt brænde.

Da træpiller er helt fri for CO2, er de også meget bedre at fyre op med, end almindeligt brænde, og det er også en af grundene til, at mange vælger dette brændsel.

Miljøet og klimaforandringer er noget, der præger vores samfund meget lige for tiden, og da klimaforandringerne er i fuld gang, kan man altså gøre sig selv og de kommende generationer en tjeneste og skåne miljøet ved fx at fyre med træpiller.

Har du lyst til at skåne miljøet og samtidig spare en masse penge hver eneste måned på din varmeregning, så er det altså træpiller, du skal investere i. De kan købes hos de fleste forhandlere af biobrændsel, og som noget nyt kan man efterhånden også købe dem online hos mange forhandlere, som i øvrigt tilbyder hurtig og enkel levering.

About the Author