Fri intern telefoni kan være et incitament for mange virksomheder

Der findes flere forskellige systemer, som i dag kan optimere telefonien internt i virksomheden således, at der kan spares både tid og penge. Stadig er mange virksomheder ikke klar over dette, hvorfor denne artikel vil omhandle et af disse smarte fænomener indenfor interne telefoni – nemlig CT intern fra Comtalk.

Ved at anvende netop denne løsning fra Comtalk kan virksomheder opnå at tale helt gratis blandt alle virksomheden telefoner, hvorfor det også heddet intern CT. Løsningen omhandler både mobiltelefoner, IP-telefoner eller mellem mobil- og IP-telefoner, hvilket giver en hel del fleksibilitet til løsningen. Ydermere kan løsningen med intern telefoni kombineres med flere af Comtalks andre løsninger, hvilket bidrager til, at virksomheder kan optimere hele deres telefon system, så det understøtter deres behov endnu bedre.

Comtalk udbyder ligeledes forskellige mobilløsninger samt de såkaldte PBX løninger, hvilket betyder, at virksomheden f.eks. kan kombinere fri intern telefoni med en mobil PBX løsning, så de på den måde også inkluderer alle mobiltelefoner i deres omstillingsanlæg således at der kan stilles direkte om til denne type telefon, som om det var en helt almindelig bordtelefon. Det giver ikke kun en vis frihed indenfor firmaet fire vægge, men også frihed til de medarbejdere, som ofte er på farten, idet man blot kan stille et opkald videre på deres mobiltelefon. Dette sikre også, at det f.eks. ikke længere er nødvendigt at sidde og vente på et opkald på kontoret, når man blot kan stille om til mobiltelefonen fra telefonanlægget.

Intern telefoni kan altså hjælpe mange virksomheder med både at spare penge og tid – blot ved at opgradere et telefonsystem. Samtidig giver det gode muligheder for at udbygge systemet med andre løsninger, som virksomheden kunne finde interessante – fleksibiliteten er altså i højsædet, når det kommer til telefonløsninger fra Comtalk!

About the Author