Kontor rengøring fra professionelt rengøringsfirma

Rengøring er noget af det, de fleste af os hader, men nogle skal tage tjansen, for gør man ikke rent, så samler der sig bakterier, som gør os syge, og det vil være en trist udvikling for vores samfund. Derfor er det især utroligt vigtigt, at man investerer i kontor rengøring hos et professionelt rengøringsfirma.

Indeklimaet på de danske kontorer er langt fra så godt, som det kunne være. Udføres der dårlig eller mangelfuld kontor rengøring, så kan det i værste fald påvirke medarbejderne i så høj en grad, at de faktisk bliver direkte syge af at være på arbejde, og en virksomhed kan på den måde hurtigt blive en underskudsforretning. Derfor er det utroligt vigtigt, at man ikke går på kompromis med økonomien og sparer kontor rengøringen væk!

Mange tror fejlagtigt, at det er umådeligt dyrt at hyre et rengøringsfirma til at stå for professionel kontor rengøring, hvor man kommer rundt i alle krogene, men sådan forholder det sig faktisk slet ikke – heldigvis!

Hos rengøringsfirmaet Lauren, som er et anerkendt rengøringsfirma, der primært udfører Svanemærket rengøring, kan man få effektiv kontor rengøring af høj kvalitet uden at blive ruineret.

rengøringsfirma til kontor rengøring

Bakterierne lever i stor stil

Man skal helst ikke begynde at tænke for meget over, hvor mange bakterier vi faktisk kommer i kontakt med i løbet af en dag – både på arbejdet og derhjemme – for så kan det hurtigt komme til at krible og krable over det hele, men her får du lige et par eksempler på, hvor mange bakterier du rent faktisk kommer i forbindelse med – bare for at understrege vigtigheden af kontor rengøring.

  • Der er op til 3.895 bakterier pr. kvadratcentimeter på en telefon
  • Der er 510 bakterier på et tastatur
  • Der er 260 bakterier på en computermus
  • Der er i gennemsnit 3.249 bakterier pr. kvadratcentimeter på et skrivebord.

Det vil sige, at hvis man på sin arbejdsplads har et skrivebord, et tastatur, en computermus og en telefon, som man bruger dagligt, så kommer man i kontakt med næsten 60 millioner bakterier dagligt, og det er blot på ens arbejdsstation! Dette understreger uden tvivl vigtigheden og nødvendigheden af kontor rengøring fra et professionelt rengøringsfirma, som sørger for at få det hele med, så kontoret er skinnende rent, for ellers kan man altså hurtigt blive syg!

About the Author